tech_tr

Uzman
Merhaba, FreeDOS laptopa Windows 11 ve sürücülerini kuracağım. Ev internetimiz olmadığı için mobil internet kullanacağım. Tüm kurulum süreci yaklaşık toplam kaç GB internet harcar?

(ISO dosyasını telefon üzerinden USB'ye yazdıracağım.)

Merhaba, FreeDOS laptopa Windows 11 ve sürücülerini kuracağım. Ev internetimiz olmadığı için mobil internet kullanacağım. Tüm kurulum süreci yaklaşık toplam kaç GB internet harcar?

Windows Update dahil ise 7-10GB yer.

Sürücüleri internetten indirecekseniz boyutları değişiyor ekran kartı için 300-600 MB olabilir. Diğer dosyalar 30-100 MB oluyor. (Boyutlar tahminidir.)
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Windows Update dahi kullanılacaksa belki bir 7-10 GB yiyebilir.

Sürücüleri internetten indirecekseniz boyutları değişiyor ekran kartı için 300-600 MB olabilir. Diğer dosyalar 30-100 MB oluyor. (Boyutlar tahminidir.)
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Windows Update dahi kullanılacaksa belki bir 7-10 GB yiyebilir.
Laptopum Gamegaraj Slayer X5t. Yanında sürücülerin yüklü olduğu bir USB bellek geldi. Ama içerisinde gerekli olan tüm sürücüler var mı bilmiyorum.

Laptopum GameGaraj slayer X5t. Yanında sürücülerin yüklü olduğu bir USB bellek geldi. Ama içerisinde gerekli olan tüm sürücüler var mı bilmiyorum.

İllaki vardır hocam, ayağınıza kadar gelmiş.
Sadece Windows 11 kurulumu + USB'de bulunan sürücüleri yüklerseniz az miktar internet kullanabilirsiniz. Windows 11 kurulumunda internet şartı istiyor diye biliyordum.
Update yapacaksanız denildiği gibi belki bir 5-10 GB kullanılır.

İllaki vardır hocam, ayağınıza kadar gelmiş.
Sadece Windows 11 kurulumu + USB'de bulunan sürücüleri yüklerseniz az miktar internet kullanabilirsiniz. Windows 11 kurulumunda internet şartı istiyor diye biliyordum.
Update yapacaksanız denildiği gibi belki bir 5-10 GB kullanılır.
O zaman internetim yeter. Son olarak interneti wifi üzerinden bağlayabiliyor muyum yoksa kablolu mu bağlamam gerekiyor?

O zaman internetim yeter. Son olarak interneti Wi-Fi üzerinden bağlayabiliyor muyum yoksa kablolu mu bağlamam gerekiyor?

Laptopların çoğunluğunda Wi-Fi bulunabiliyor hocam.
Eğer ki olmadığını varsayarsak veya sürücüsü yüklenmesi gerekiyorsa, telefondan kablo üzerinden internet paylaşımı yapabilirsiniz.
Size kalmış.
Kablonun veri aktarıma uygun olması yeterli.

Laptopların çoğunluğunda Wi-Fi bulunabiliyor hocam.
Eğer ki olmadığını varsayarsak veya sürücüsü yüklenmesi gerekiyorsa, telefondan kablo üzerinden internet paylaşımı yapabilirsiniz.
Size kalmış.
Kablonun veri aktarıma uygun olması yeterli.
Spigen 45w şarj aletinin iki ucu type-c kablosu ve Xiaomi usb-a kablosu var. Bunlar destekler değil mi?