Kuasar

Çalışkan
FreeDOS cihaza lisans anahtarı ile Windows 11 kurulumu sonrası, Wi-Fi gözükmemesi, driver yükleme problemleri, Windows Update de sorun bulundu uyarıları gibi sorunlar yaşanıyor. SağlamLisans'tan alındı Win11. Bu tarz şeyler neden kaynaklanır çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeDOS cihaza lisans anahtarı ile Windows 11 kurulumu sonrası, Wi-Fi gözükmemesi, driver yükleme problemleri, Windows Update de sorun bulundu uyarıları gibi sorunlar yaşanıyor. SağlamLisans'tan alındı Win11. Bu tarz şeyler neden kaynaklanır çözümü nedir?
Dizüstü bilgisayarınızın marka ve modeli nedir? Wi-Fi kartınızın marka ve modeli nedir? Bir de sürücü yükleme probleminden kast ettiğiniz nedir?

Ayrıca bilgisayarda internet var mı şuan? Ethernet ile falan.

Microsoft çoğu güncel sürücüyü Windows işletim sistemine eklemediğinden dolayı bu sorunlar yaşanıyor. Yani bunlar Windows‘un olağan sorunları diyebiliriz. Her bir aygıt için sürücü yüklemek zorundasınız.

Microsoft çoğu güncel sürücüyü Windows işletim sistemine eklemediğinden dolayı bu sorunlar yaşanıyor. Yani bunlar Windows‘un olağan sorunları diyebiliriz. Her bir aygıt için sürücü yüklemek zorundasınız.
İnternet olmadığı için acaba otomatik yükleme yapmamış mıdır diyordum bende.

Model ismiyle sürücüyü manuel indirin. Bilinmeyen aygıt vs. gözüküyor ise bu rehberi kullanabilirsin.

Microsoft guncel suruculeri eklemiyor,
Mesela Windows 11 24H4 ISO indirirsen hala Build no: 1724 veriyor.
Ekim ayındaki ISO,
Şu anki buil no:3902.
7 aydır aynı ISO veriyor, yeni uretilen parçalar dogal olarak sorun yasayabiliyor.
Sistemi kurup driver vs kurunca CMD ile

dism /online /export-driver /destination:
(destination: ) sonra yedek alacagın klasoru kısayol olarak kopyala ve CMD de komuta ekle.

Formattan sonra klasor gostererek yuklersin ya da NTLite'den suruculeri ISO'ya gömer, rahat sekilde formatlar sıkıntı yasamazsın.