ggbye
Başarılı
Format atmadan önce Secure Boot kapatman gerekiyor, kurduktan sonra tekrardan BIOS'tan aktif edebilirsin.
Hocam şimdi siteye girdim. Datavaults olan yer tek part değil mi? https://datavaults.co/1ilv3pdemycm/W11.P.25H.U2.X64.WPE64 beni böyle bir siteye attı indiriyorum ISO dosyasını. Doğru dosyamı bakar mısınız?
Eğer modifiyeli ISO'da stealer zararlısı gömülü ise o zaman 2 adımlı doğrulama hesabınızı çalınmaktan kurtaramayabilir.
Özellikle Google hesaplarının çalınması için çoğu durumda tarayıcı çerezlerinizin çalınması yetiyor. Stealer zararlıları ilk olarak tarayıcı çerezlerini hedef alır. Çerezler çalındığı zaman saldırganın hesabınıza giriş yapmasına bile gerek yoktur. Saldırgan zaten giriş yapılmış oturumu çalıyor. Bundan sonra ise Google hesabınızın şifresini değiştirip iki adımlı doğrulama telefon numarasını da değiştirir, hesabınız gitmiş olur.
Maalesef Google'ın şifre değiştirme sayfasında "eski şifrenizi girin" diye bir kutu yok, sadece yeni şifre belirlemeniz yeterli. Eğer saldırgan şifre değiştirme sayfasına girerken Google ek doğrulama istemezse veya sadece şifre ile doğrulama isterse saldırgan çok büyük ihtimalle hesabınızı çalabilecektir.
Bu yüzden ne olursa olsun ne olduğunu bilmediğiniz modifiyeli ISO'ları kullanmayın, kullanacaksanız da izole bir ortamda çalıştırın ve hiçbir hesabınıza giriş yapmayın.
Ben sırf Until Dawn'ın çalışıp çalışmadığını denemek için harici SSD'me Windows Experience R2 RC3 adlı modifiyeli Windows 10 LTSC 2021 sürümünü kurdum. Kesinlikle Techolay Sosyal hesabıma bile giriş yapmadım. Sadece korsan olarak indirdiğim Until Dawn'ı çalıştırdım, sorunsuz çalıştı.
İllaki modifiyeli Windows kullanmak istiyorsanız AtlasOS gibi orijinal Windows kurulum medyası ile kurulup playbook ile modifiye işlemi yapılan sürümleri kullanın.
PC de mail adresime girmiyorum. Telefonda kodu girip yoluma devam ediyorum. Hesabım çalınamaz.
Hocam şimdi siteye girdim. Datavaults olan yer tek part değil mi? https://datavaults.co/1ilv3pdemycm/W11.P.25H.U2.X64.WPE64 beni böyle bir siteye attı indiriyorum ISO dosyasını. Doğru dosyamı bakar mısınız?
![]()
PC de mail adresime girmiyorum. Telefonda kodu girip yoluma devam ediyorum. Hesabım çalınamaz.
@The Semih dosyayı indirdim RAR şifresi istiyor. Hiçbir yerde yazmıyor şifre nedir?
Son düzenleme: