Makaleler
104
Yer
İstanbul
Her yerde otomatik paylaşım yapabilen FS POster eklentisi nedende LinkedIN'de patlıyor.

1775724200515.webp

LinkedIn taraflı değişiklikler sonrası eklenti kendi yapısını güncelleyememiş olabilir. İlgili bağlantıyı koparıp tekrar bağlarsan çözülebileceğini düşünüyorum abi. Baktığımda aylardır paylaşım yapılmamış, harbili çözüm yolu olabilir 😅

LinkedIn taraflı değişiklikler sonrası eklenti kendi yapısını güncelleyememiş olabilir. İlgili bağlantıyı koparıp tekrar bağlarsan çözülebileceğini düşünüyorum abi. Baktığımda aylardır paylaşım yapılmamış, harbili çözüm yolu olabilir 😅
Merak etme, ilk denediğim bu oldu zira LinkedIN zaten 1 yılda session out oluyormuş. Az önce 111.50 USD verip destek süresini uzattım :)

LinkedIn embed previewlarında da sorun görünmüyor keza LinkedIn'de linki girince anında embed yükleniyor. Belki CF kaynaklıdır dedim ama yemedi.

Eklenti kurulum esnasında Proxy'i aç kapa gibi bir seçenekle geliyor. Belki direct access yapamıyordur vs. bu özelliği değişip de deneyebilirsin abi.

1775726700753.webp

Az önce 111.50 USD verip destek süresini uzattım :)

Hayırlı olsun, yine de proxy zımbırtısı çok gözüme battı merak ettim ne sonuç çıkacak :D