Her yerde otomatik paylaşım yapabilen FS POster eklentisi nedende LinkedIN'de patlıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
LinkedIn taraflı değişiklikler sonrası eklenti kendi yapısını güncelleyememiş olabilir. İlgili bağlantıyı koparıp tekrar bağlarsan çözülebileceğini düşünüyorum abi. Baktığımda aylardır paylaşım yapılmamış, harbili çözüm yolu olabilir 
Merak etme, ilk denediğim bu oldu zira LinkedIN zaten 1 yılda session out oluyormuş. Az önce 111.50 USD verip destek süresini uzattımLinkedIn taraflı değişiklikler sonrası eklenti kendi yapısını güncelleyememiş olabilir. İlgili bağlantıyı koparıp tekrar bağlarsan çözülebileceğini düşünüyorum abi. Baktığımda aylardır paylaşım yapılmamış, harbili çözüm yolu olabilir![]()
- Makaleler
- 7
LinkedIn embed previewlarında da sorun görünmüyor keza LinkedIn'de linki girince anında embed yükleniyor. Belki CF kaynaklıdır dedim ama yemedi.
Eklenti kurulum esnasında Proxy'i aç kapa gibi bir seçenekle geliyor. Belki direct access yapamıyordur vs. bu özelliği değişip de deneyebilirsin abi.
Hayırlı olsun, yine de proxy zımbırtısı çok gözüme battı merak ettim ne sonuç çıkacak
Eklenti kurulum esnasında Proxy'i aç kapa gibi bir seçenekle geliyor. Belki direct access yapamıyordur vs. bu özelliği değişip de deneyebilirsin abi.
Hayırlı olsun, yine de proxy zımbırtısı çok gözüme battı merak ettim ne sonuç çıkacak
Diğer platformlarda Proxy kapalı, sorun olmuyor.