MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Merhaba. RTX 4070 Ti Super ve Ryzen 5800x3D'li 850W bir sistemim var ve bulunduğum yerde biraz fazla elektrik kesintisi oluyor. UPS araştırırken bu marka ile karşılaştım acaba elektrik gittiğinde haber veren sesi susturma özelliği mevcut mudur bu UPS'te? Daha önceden Schneider BVS modelini kullanıyordum, ses susturma özelliği yoktu geceleri elektrik gidince çok ses çıkartıyordu ondan bu UPS'i almadan önce öğrenmem gerek bu özellik mevcut mu diye.

UPS'i buradan görebilirsiniz:

Merhaba. RTX 4070 Ti Super ve Ryzen 5800X3D'li 850W bir sistemim var ve bulunduğum yerde biraz fazla elektrik kesintisi oluyor. UPS araştırırken bu marka ile karşılaştım acaba elektrik gittiğinde haber veren sesi susturma özelliği mevcut mudur bu UPS'te? Daha önceden Schneider BVS modelini kullanıyordum, ses susturma özelliği yoktu geceleri elektrik gidince çok ses çıkartıyordu ondan bu UPS'i almadan önce öğrenmem gerek bu özellik mevcut mu diye.

UPS'i buradan görebilirsiniz:

Yüksek ihtimalle yoktur öyle bir özelliği. Piyasadaki UPSlerin %99'u şebeke kesilip bataryadan çalışırken buzzer ile öter.

Yüksek ihtimalle yoktur öyle bir özelliği. Piyasadaki UPSlerin %99'u şebeke kesilip bataryadan çalışırken buzzer ile öter.
Hmm daha önceki kullandığım Tunçmatik UPS'te ses susturma özelliği mevcuttu ondan bundanda vardır herhalde dedim neyse FSP Türkiye ile iletişime geçtim dönerler yarın mesai saatlerinde diye düşünüyorum.