Elektronik FSP Hyper 80+ Pro 650W 1725 TL

Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Merhaba, öncelikle bu bir indirim değil "fırsat"tır. Belirtme ihtiyacı hissettim.

Amazon üzerinde 2025 TL'ye satışta şu an ancak mobil uygulamaya ilk defa giriş yaparsanız 180 TL değerinde kupon veriyor (bu ilk defa mobil uygulamadan sipariş verecekler için mi bilmiyorum fakat ben hesabımdan daha önce mobil uygulama harici sipariş vermiştim) ve alışverişi Nays kart kullanarak yaparsanız 100 TL cashback kampanyası var. Ayrıca bende Amazon'da nereden geldiğini bilmediğim 20 TL'lik bir kupon daha vardı sizde de olabilir. Böylece PSU 1725 TL'ye geliyor ve bu fiyatta rakipsiz bir model. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Ben de PSU kaynaklı Kernel Power hatası alıyordum iyi oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-19-17-02-24-23.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2024-12-19-17-20-13-44.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 87

Ek olarak geçeyim ben uzay montaj kullandığım için fan seslerini bayağı duyuyorum fana elle müdehale ettiğimde ses bayağı azalıyor kasadayken belki fazla belli etmez ama fanı biraz da olsa sesli.
Gereksiz olabilir ama gene de yazayım;
PCI-e 6+2, 6+2 ve CPU 8, 8 beslemeler tek kablo üzerinden veriyor ekran kartı olarak 280W, CPU olarak 280W verebilir o kablo üzerinden. Sadece 24 pin kablosu örme gerisi düz, güzel o fiyata.

Hocam ben de zam gelmeden önce Nzxt C750 modelini düşünüyordum onun için 225w üstü kartlarda kullanamazsın diyorlardı bunda 280w'a kadar kullanabilir miyim yani ? Çok iyi olur açıkçası yeni gelecek 5070 ti 300w olacak deniyor 5070 280w olur desek sorunsuz kullanabilir miyim yani ?

PCI-e besleme kablosunda 3 adet +12v kablo var bizim için önemli olan bu 3 kablo verip verebileceği en fazla değer 280W civarıdır, bunu da garanti diyemeyiz yani ben RX 590'ıma OC atarak 200W üzerini gördüm 280W'a kadar dayanırmı bilemem denemek lazım.

Anladım hocam peki bu değerler Nzxt C750'de nasıldır ? Onda kaç tane +12v kablosu var ? 2 Psu'nun karşılaştırmasını yapmak istiyorum da.

Anladım hocam peki bu değerler NZXT C750'de nasıldır? Onda kaç tane +12v kablosu var? 2 PSU'nun karşılaştırmasını yapmak istiyorum da.

NZXT'nin sitesinde 2 adet 6+2 pin kablo olduğu belirtilmiş, bu Power'in bir yarı modüler bir de modüler olmayan hali var yanlış değilsem.
Modüler olmayan halini bayağı baktım sanırım kabloları gösteren tek video bu.

FSP gibi tek kablo üzerinden güç veriyorlar gibi.
Videonun ilerleyen kısmında ise kabloları gösteriyor ve tek kablo bu da 24 pin kablosunun yanında.

Kaynak;

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…