FSR 3 Modları Yardım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
RT benlik değil. Oyunun kendi grafikleri yetiyor şükür. RT RT RT diye gidiyor millet.

Ben sadece deniyorum. Oyuna girip oynadığım bile yok.
Sadece cp2077 için deniyorum ya, artık hikayeli oyunlardan keyif alamıyorum zaten ya.

Beni en çok şaşırtan durum akıcılığın olmasıydı. Gecikme düşük FPS alırsan oluyor. Bu olayı zaten teknoloji kanalları açıklıyor.
4090 ile bu modu denemek isteyen bir yabancı gördüm forumda. Tuhaflaşıyor bu durum.

FSR 4 Seneye bu zamanlara çıkar anca. NVIDIA baba sabah akşam DLSS 4'ü duyurur.
Verir yayıncılara sponsor bakarlar yollarına. Ben bir tane bile fsr bahseden yayıncı görmedim. Hele bir haltı bilmeden sponsor oldukları için gfn övenleri boğasım geliyor.

Verir yayıncılara sponsor bakarlar yollarına. Ben bir tane bile FSR bahseden yayıncı görmedim. Hele bir haltı bilmeden sponsor oldukları için GFN övenleri boğasım geliyor.

Öyle bir reklam tarzları var ki taraf tutmayan adamı bile taraf tutmaya zorluyorlar. Adam DLSS 3'ü açmıyor RT açmıyor kolay kolay, pat diye hemen savunuyor.

Yazıyorsun sohbete 2-3 bir şey sallıyor tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…