Bilmem hocam bu arada her seferinde enable seçeneğine tıklamamız gerekiyor mu?

Yok 1 kere yetiyor.

Bizim dolandırıcı FSR 3.0 son sürüm diyor. Yeni sürüm mü geliyor acaba?

Screenshot_2024-01-04-19-57-44-840-edit_app.rvx.android.youtube.webp

Son düzenleme:
Yok hocam şu anlık yeni bir sürüm yok, gelmekte olan sürüme dair bilgi de yok. Dolandırıcı arkadaş bıkmış herhalde her gelen güncellemeyi paylaşmaktan. Adamın da işi gücü var hep dolandırıcılık mı yapacak :D

Bu eleman böyle yazınca herhalde yeni bir güncelleme gelecek sandım. Bu eleman da işini biliyor. Fake hesap açıp kendi videosuna yorum yaptırıyor.

Ben bunun videosuna yorum yapmıştım 'elbet bu modun ücretsiz sürümü' çıkacak demiştim.
Bana diyor; böyle bir şey mümkün değil emek veriyoruz.
Sonra bu beni kanaldan engellemiş. Bir gün baktım bildirim geldi şey yazmış bana "hani sızdırılmadı ne oldu demiş" Biliyor heee sızdırıldığını.
Beni banlamış ya yazıyor artık hani yoruma bakanların güvenini kazanayım diye. Sonra başka bir hesaptan sövdüm rahatladım vallahi.

Bu eleman böyle yazınca herhalde yeni bir güncelleme gelecek sandım. Bu eleman da işini biliyor. Fake hesap açıp kendi videosuna yorum yaptırıyor.

Ben bunun videosuna yorum yapmıştım 'elbet bu modun ücretsiz sürümü' çıkacak demiştim.
Bana diyor; böyle bir şey mümkün değil emek veriyoruz.
Sonra bu beni kanaldan engellemiş. Bir gün baktım bildirim geldi şey yazmış bana "hani sızdırılmadı ne oldu demiş" Biliyor heee sızdırıldığını.
Beni banlamış ya yazıyor artık hani yoruma bakanların güvenini kazanayım diye. Sonra başka bir hesaptan sövdüm rahatladım vallahi.
Gerçekten ilginç bir eleman. Daha önce Lords Mobile, Fortnite gibi oyunlar paylaşan adam bir anda FSR 3 modu paylaşmış. Herhalde AMD şu SDK'yı yayınlasa da paralı FSR 3 modları çıksa da bende bunları alıp daha pahalıdan insanlara satsam diye hayaller kuruyordu :D Yaptıklarıyla yaşının orantılı olabileceğini düşünüyorum. Şimdi Starfield ile FSR 3 videosu gördüm, bu sadece LukeFZ'nin modlarını değil de Nukem'in modunu da satıyor herhalde. Hayatımda gördüğüm en garip dolandırıcı olabilir, bu ayrı bir seviye çünkü. Yorumlara da ayrı bir şekilde dikkat ediyor, kötü yorum geldiğinde 1 dakika içinde siliyor ya. Ağız tadıyla da sövemiyorsun. Allah'tan Discord adresini paylaşıyor da oradan iyi oluyor.

Gerçekten ilginç bir eleman. Daha önce Lords Mobile, Fortnite gibi oyunlar paylaşan adam bir anda FSR 3 modu paylaşmış. Herhalde AMD şu SDK'yı yayınlasa da paralı FSR 3 modları çıksa da bende bunları alıp daha pahalıdan insanlara satsam diye hayaller kuruyordu :D Yaptıklarıyla yaşının orantılı olabileceğini düşünüyorum. Şimdi Starfield ile FSR 3 videosu gördüm, bu sadece LukeFZ'nin modlarını değil de Nukem'in modunu da satıyor herhalde. Hayatımda gördüğüm en garip dolandırıcı olabilir, bu ayrı bir seviye çünkü. Yorumlara da ayrı bir şekilde dikkat ediyor, kötü yorum geldiğinde 1 dakika içinde siliyor ya. Ağız tadıyla da sövemiyorsun. Allah'tan Discord adresini paylaşıyor da oradan iyi oluyor.

Vallahi bende anlamadım. Alanlar illa vardır. Gerçi alanlar boş kalmaz sonuçta veriyorlar. Bunun en değişik yaptığı şey, modları ayrı ayrı satmak.

Adam Cyberpunk 2077 FSR 3 + Grafik modu diye bir paket yapmış bunu satıyor. :rofl: :rofl:

Vallahi bende anlamadım. Alanlar illa vardır. Gerçi alanlar boş kalmaz sonuçta veriyorlar. Bunun en değişik yaptığı şey, modları ayrı ayrı satmak.

Adam Cyberpunk 2077 FSR 3 + Grafik modu diye bir paket yapmış bunu satıyor. :rofl: :rofl:
Ona grafik modu çıkarmış demeyelim, birisinden bulmuş satıyor demek daha doğru olur :D

Ona grafik modu çıkarmış demeyelim, birisinden bulmuş satıyor demek daha doğru olur :D

Yaptığı tek şey dosyaları tek dosya olarak sunmak. Başka hiçbir şey yapmıyor.

Şikayet etmiyorlar mı acaba bunu. Gerçi etseler telif hakkı yok bir şey yok ne olacak?

İlk gün inanmıştım. Çünkü işi iyi yapıyordu. Sonra yorumlara bakınca çaktım mevzuyu.

Yaptığı tek şey dosyaları tek dosya olarak sunmak. Başka hiçbir şey yapmıyor.

Şikayet etmiyorlar mı acaba bunu. Gerçi etseler telif hakkı yok bir şey yok ne olacak?
LukeFZ bi ara eğer hala benim modlarımı yayınlamaya devam edersen yasal haklarıma başvuracağım demişti. Daha çok korkutmak için olan bir mesaj büyük ihtimalle bu. Uğraşmak istemez telif hakkı da zaten yok.
İlk gün inanmıştım. Çünkü işi iyi yapıyordu. Sonra yorumlara bakınca çaktım mevzuyu.
Bende ilk başta inanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Sonra sadece bir gün takip edince anlaşılıyor zaten. Aslında direk anlamam lazımdı, modu yayınlamadan oyun editleri yapan yayınladıktan sonra profesyonellikten bu kadar uzak olan bir kişi nasıl mod yapabilsin? Ya tabii ki anlaşılmayabilir yine de hemen. 56 kişi üyelik almış, bunlara Shop'tan alan kişileri katınca daha fazla da olabilir.

Yani profesyonellikten uzak derken bir bu adamın test videolarına bak bir de Macer'in test videolarına bak. Arada bir fark var.

LukeFZ bir ara eğer hala benim modlarımı yayınlamaya devam edersen yasal haklarıma başvuracağım demişti. Daha çok korkutmak için olan bir mesaj büyük ihtimalle bu. Uğraşmak istemez telif hakkı da zaten yok.

Yok ya yapsa bile sonuç çıkmaz. Telif hakkı AMD'ye ait kendisi sadece oyunlara uyarılıyor.

Ben ilk gün "Macer" atmıştı videoları ondan gördüm. Yani videosu guzeldi. Sonra Reddit'te geziyordum meğer doğruymuş. Macer test eden biri herhalde. LukeFZ ile anlaşmalı yüksek ihtimalle.