FSR 3 Modları Yardım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
@Algos hocam 4K da 30 FPS kaybettim ama harbi değer. Ayrıca gecikmem de azaldı sanki.

Dosya Ekleri

• 1704218144584.webp
    205 KB · Görüntüleme: 52
@Algos Custom ayar yapsam mı? Her şeyi ultraladım ben. Ray Tracing kapalı bu arada.

@Algos aracın arkasında hafif bir ghosting var ama zar zor yakından fark ettim. Başka sorun yok.

@Algos Custom ayar yapsam mı? Her şeyi ultraladım ben. Ray Tracing kapalı bu arada.

@Algos aracın arkasında hafif bir ghosting var ama zar zor yakından fark ettim. Başka sorun yok.

Dediğim gibi, FG seçeneğini aç HUD düzeliyor.
RT kapalı halde böyle gözükmesi yeter. Şuna baksana ne biçim duruyor.

280 FPS aldığım bir oyunu 1.0 yaptım. 220 FPS oldu.

Yani aldığım fazla FPS'yi görüntüyü iyileştirmek için kullandım.
Oyunun ihtiyacı kadar bir değer verirseniz görüntü daha güzel oluyor. 10 veya 30 FPS kaybedersiniz ama güzel bir görüntü alırsınız.

Bu güncelleme bence bayağı yararlı olmuş. Böyle gelişirse daha neler gelir kim bilir.

Bu arada, bu bir nevi DLSS Tweaks görevi görüyor. Yani NVIDIA kullanıcılarının kullandığı bir özelliği artık AMD kullanıcıları sayı ile verebiliyor.

@Chef insan buraya yazar da bir kendini belli etmez mi? Hadi benim adım 2 yerde aynı. Sen.

Yabancı gibi davrandık resmen.

Son düzenleme:

Hocam Discord varsa konuşalim bu konuyu. Ozellikle beceremediğim değer atma kismini tekrar anlatirsiniz. Zaten anlaman lazimdi destek ciktigimda. Demek ki aşkimiz bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…