@Herald Victorious@Spyhis

Çözdüm bu olayı. Birazdan anlatacağım emin olunca. :D

Gayet iyi FPS'ler ayarlar neler acaba?

Ayarlar karışık hocam. Modu test etmek için girmiştim. Yani Ultra veya Orta değil. Custom ayarlar var.

Gayet iyi FPS'ler ayarlar neler acaba?

Bu arada normalde 180-190 FPS olması lazım resimde. Test ettiğim şey 40 FPS arttırdı. Onu sordun herhalde az önce.

@Herald Victorious@Spyhis

Çözdüm bu olayı. Birazdan anlatacağım emin olunca. :D

Ayarlar karışık hocam. Modu test etmek için girmiştim. Yani Ultra veya Orta değil. Custom ayarlar var.

Bu arada normalde 180-190 FPS olması lazım resimde. Test ettiğim şey 40 FPS arttırdı. Onu sordun herhalde az önce.
Dlss + fg dışında başka bir şey test ettiğiniz de mi oldu bu 40 fps artışı yoksa mevzu aynı mı?

Şimdi bu resimde gördüğünüz değerleri kendiniz vererek oyunun hangi çözünürlükten hangi çözünürlüğe yükseltmeniz gerektiğini kendiniz sayı vererek belirliyorsunuz.

Mesela, DLSS + Kaliteye aldığınız zaman resimde yazan "quality" değerini düşük yaparsanız oyun kötü gözüküyor ama FPS uçuyor.
Bu ayarı 1.0 veya daha üstü yaparsanız oyun çok güzel gözüküp FPS değerini çok düşürüyor.

1704216393891.webp

Son düzenleme:
@Spyhis @Herald Victorious
Şimdi bu resimde gördüğünüz değerleri kendiniz vererek oyunun hangi çözünürlükten hangi çözünürlüğe yükseltmen gerektiğini kendin giriyorsun değerleri.
Mesela, DLSS + Kaliteye aldığınız zaman resmimde yazan "quality" değerini düşük yaparsanız oyun kötü çözüküyor ama FPS uçuyor.
Bu ayarı 1.0 veya daha üstü yaparsanız oyun çok güzel gözüküp FPS değerini yiyor.

Eki Görüntüle 6491
Hocam bu değerleri nasıl vereceğiz?