Gayet iyi fps'ler ayarlar neler acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
@Herald Victorious@Spyhis
Çözdüm bu olayı. Birazdan anlatacağım emin olunca.
Ayarlar karışık hocam. Modu test etmek için girmiştim. Yani Ultra veya Orta değil. Custom ayarlar var.
Bu arada normalde 180-190 FPS olması lazım resimde. Test ettiğim şey 40 FPS arttırdı. Onu sordun herhalde az önce.
Ayarlar karışık hocam. Modu test etmek için girmiştim. Yani Ultra veya Orta değil. Custom ayarlar var.
Bu arada normalde 180-190 FPS olması lazım resimde. Test ettiğim şey 40 FPS arttırdı. Onu sordun herhalde az önce.
Yüklüyorum modu.
Dlss + fg dışında başka bir şey test ettiğiniz de mi oldu bu 40 fps artışı yoksa mevzu aynı mı?@Herald Victorious@Spyhis
- Makaleler
- 7
Şimdi bu resimde gördüğünüz değerleri kendiniz vererek oyunun hangi çözünürlükten hangi çözünürlüğe yükseltmeniz gerektiğini kendiniz sayı vererek belirliyorsunuz.
Mesela, DLSS + Kaliteye aldığınız zaman resimde yazan "quality" değerini düşük yaparsanız oyun kötü gözüküyor ama FPS uçuyor.
Bu ayarı 1.0 veya daha üstü yaparsanız oyun çok güzel gözüküp FPS değerini çok düşürüyor.
Mesela, DLSS + Kaliteye aldığınız zaman resimde yazan "quality" değerini düşük yaparsanız oyun kötü gözüküyor ama FPS uçuyor.
Bu ayarı 1.0 veya daha üstü yaparsanız oyun çok güzel gözüküp FPS değerini çok düşürüyor.
Son düzenleme:
Olabilir hocam. Şu fsr, xess ve dlss'te olan keskinlik ayarını bir türlü anlamadım 0 ile 1 arasında hiç bir fark yokmuş gibi geliyor.@Chef daha keskin görüntü elde etmek için ayar yükseltmiş olabilir.
Evet o benim biri bu FSR konusunda bir sorun yaşamıştı bende sizi önerdim.
Hocam bu değerleri nasıl vereceğiz?@Spyhis @Herald Victorious
Şimdi bu resimde gördüğünüz değerleri kendiniz vererek oyunun hangi çözünürlükten hangi çözünürlüğe yükseltmen gerektiğini kendin giriyorsun değerleri.
Mesela, DLSS + Kaliteye aldığınız zaman resmimde yazan "quality" değerini düşük yaparsanız oyun kötü çözüküyor ama FPS uçuyor.
Bu ayarı 1.0 veya daha üstü yaparsanız oyun çok güzel gözüküp FPS değerini yiyor.
Eki Görüntüle 6491
- Makaleler
- 7
Evet o benim biri bu FSR konusunda bir sorun yaşamıştı bende sizi önerdim.
3 günlük izinliyim forumdan.