Evet hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Bu videoyu diğer forumda açtığım konuda biri hazırlamış. Bir bak istersen RDR 2'ye kurulumunu anlatıyor.
Bu videoyu diğer forumda açtığım konuda biri hazırlamış. Bir bak istersen RDR 2'ye kurulumunu anlatıyor.
Tesekkurler hocam.
- Makaleler
- 7
@Spyhis
Uncharted oyununda çökme yaptı. Başka oyunda bakalım bir.
Cyberpunk 2077'de denedim.
En hoşuma giden benim için mod kurulu iken oyun 20-30 saniye sonra açılıyordu. Şimdi tıkladığın anda açılıyor.
DLAA sanki artık çalışıyor gibi geldi bana. Resimler arasında sağ sol gidin anlarsınız farkı. UI sorunu devam ediyor.
DLAA Kapalı:
Açık:
Uncharted oyununda çökme yaptı. Başka oyunda bakalım bir.
Cyberpunk 2077'de denedim.
En hoşuma giden benim için mod kurulu iken oyun 20-30 saniye sonra açılıyordu. Şimdi tıkladığın anda açılıyor.
DLAA sanki artık çalışıyor gibi geldi bana. Resimler arasında sağ sol gidin anlarsınız farkı. UI sorunu devam ediyor.
DLAA Kapalı:
Açık:
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Akıcılık iyi. Hareket halinde bulanıklık var ama. Zaten bu her iki firma teknolojisinde oluyor. Bunda daha fazladır herhalde.
AMD kullanıcıları için DLSS + Kalite'ye aldıktan sonra FG açılıyor ya. Sonra alt taraftan FG seçeneğini açınca HUD sorunu düzeliyor.
Tek soru FPS aynı mı yoksa arka planda kapanıyor mu soru işareti. Eğer arka planda FPS düşmüyor ise HUD sorunu bu şekilde çözülmüş oluyor.
- Makaleler
- 7
Düz durduğun bir yerde fark oluyor. Oyun daha keskin. Hareket halinde pek önemi kalmıyor ama.
@Herald Victorious
Hocam bu yükseltme seçenekleri kısmını denedin mi? Sadece sayı herhalde bunlar.
Son düzenleme:
Herald Victorious
Başarılı
Yükseltme seçeneklerini değiştirme imkanı sunuyor. Mesela ben oyunu FSR Quality ile FSR Balanced arasındaki bir çözünürlükte oynamak istiyorum. FSR Quality'nin sayısını biraz düşürerek ve FSR Quality açarak bunu yapabilirim. Bazı kişiler normal çözünürlüğün daha üstünde bir çözünürlük seçmişler mesela FSR Quality'i 1.1 yapmışlar, bunun bazı sıkıntıları düzelttiğini fakat performans farkına değmediğini söylemişler. Böyle duruyor.Düz durduğun bir yerde fark oluyor. Oyun daha keskin. Hareket halinde pek önemi kalmıyor ama.
@Herald Victorious
Hocam bu yükseltme seçenekleri ne işe yarıyor bir fikrin var mı? Sadece sayıdan mı ibaret yoksa, hangi çözünürlükten yükseldiğini bilmemiz için bir tablo mu acaba?
- Makaleler
- 7
Yükseltme seçeneklerini değiştirme imkanı sunuyor. Mesela ben oyunu FSR Quality ile FSR Balanced arasındaki bir çözünürlükte oynamak istiyorum. FSR Quality'nin sayısını biraz düşürerek ve FSR Quality açarak bunu yapabilirim. Bazı kişiler normal çözünürlüğün daha üstünde bir çözünürlük seçmişler mesela FSR Quality'i 1.1 yapmışlar, bunun bazı sıkıntıları düzelttiğini fakat performans farkına değmediğini söylemişler. Böyle duruyor.
Yani oyun tarafından oluşturulan dosyanın içinde olan sayıları biz belirliyoruz. Yani sadece orada olan sayıları örnek; Native 1 ayarını 2 yapsak bu direkt oyuna mı uygulanıyor?