Starfield için resmi destek bu ay gelecekti. Bu oyun şirketleri de çok yavaş davranıyorlar sözde Cyberpunk 2077 için de gelecek, hala Avatar'dan sonra bir resmi destek göremedik. RDR 2 için umarım ileride uyumlu bir güncelleme görürüz. Bundan sonra LukeFZ oyun sayısını arttırmak için uğraşacak mı yoksa hataları düzeltmek için mi uğraşacak göreceğiz.

Kalite arttırma çok gerekli bir olay değil ama yine ihtiyaç halinde kullanılabilir iyi bir özellik. LukeFZ artık bunlarla uğraşmak yerine sorunları gidermeye çalışmalı. Tabii kendisi sorunu çözmek yerine AMD'nin sürücülerine küfür ediyor :)
Eki Görüntüle 6708

Gelecek de bekliyoruz bakalım. PureDark çıkartıp sorunsuz çıkarır ise o zaman bu mocuda sorun var demektir. UI sorunu çözülmedi kaç güncelleme geldi mesela.

Bırakmasa bari. :D

Bu PureDark FSR 3 modu çıkaracak mı?

En son DLSS 3 Stafield videosunun altına "FSR 3 SDK yayınlanırsa mod yapacağım" gibi bir cümle yazmıştı.

Hiçbir ses seda yok ama. Arka plana mı yapıyor yoksa farklı bir şey mi var bilmiyorum. Çok mod çıkardı aslında. Hemen değil de haftalar aylar sonra çıkardı mesela.

En son DLSS 3 Stafield videosunun altına "FSR 3 SDK yayınlanırsa mod yapacağım" gibi bir cümle yazmıştı.

Hiçbir ses seda yok ama. Arka plana mı yapıyor yoksa farklı bir şey mi var bilmiyorum. Çok mod çıkardı aslında. Hemen değil de haftalar aylar sonra çıkardı mesela.

Maalesef ki işler sözle olmuyor, icraat gerek icraat :) Yapsın da görelim bakalım, kaliteli oluyordu PureDark'ın modları. Yapar mı bilmiyorum tabii, neredeyse 3 hafta oldu SDK'nın çıkışından beri.

Maalesef ki işler sözle olmuyor, icraat gerek icraat :) Yapsın da görelim bakalım, kaliteli oluyordu PureDark'ın modları. Yapar mı bilmiyorum tabii, neredeyse 3 hafta oldu SDK'nın çıkışından beri.

Sözle olmuyor da yapacak kişi yine o sonuçta. :D Adam yapıp masaya koyunca, bir de iyi olunca parası neyse verilir sonuçta.
Starfield çıkmadan yapmıştı. Bilmiyoum artık zaman gösterecek.

Üzerinde çalışıyorum demiş aslında 12 gün önce. Dediğim gibi bizi denek olarak kullanmak yerine, baştan bir ReShade yapabilir.
Sağlam çıkar mod.

Bilemeyiz yapacak mı yapmayacak mı?
Yapacağım dediyse yapıyordur herhalde. Neden para kazanmak istemesin? Güzel ekmek yer bu işten.

Son düzenleme: