- Makaleler
- 7
Bir tarih vermemiş şu ana kadar LukeFZ, aradım ama yoktu. Bir gün gelir hocam işte ya, sürpriz olur bize ne güzel.
Evet @Herald Victorious ne zaman yayinlayacaksin?
Bir tarih vermemiş şu ana kadar LukeFZ, aradım ama yoktu. Bir gün gelir hocam işte ya, sürpriz olur bize ne güzel.
Ben RDR 2'yi indirmeye alıyorum.belki ikinci kere bitiririm bu nedenle. Tabii hala LukeFZ'nin RDR 2'de çalıştırıp çalıştıramayacağı belli değil ama ben yapacağına inanıyorum.
Göreceğiz hocam. Ben UI ve HUD sorununun RDR 2'de nasıl olacağını merak ediyorum açıkçası. Starfield'da DLSS FG olduğu için bir sorun olmaz herhalde de RDR 2'de FG de yok.Dün konuşuyorduk bununla ilgili çok güzel oldu. Nasıl bir yol izleyecek merak ettim açıkçası. Yine TXT ile mi yapacağız yoksa program gibi bir olay mı gelecek merak ediyorum.
Göreceğiz hocam. Ben UI ve HUD sorununun RDR 2'de nasıl olacağını merak ediyorum açıkçası. Starfield'da DLSS FG olduğu için bir sorun olmaz herhalde de RDR 2'de FG de yok.
0.9 sürümü çıktı. Artık bütün indirmeleri bir site üzerinden yapıyoruz. Sitede modu kullanmak istediğimiz oyunu seçince o oyun için gerekli olan dosyalar önümüze çıkıyor.
Maalesef sadece Patreon'a üye olanlar siteye girebiliyor.
Eki Görüntüle 9159
Eve gelince her oyun için ortak olan dosyayı ve bazı oyunlar için gerekli olan dosyaların hepsini yükleyeceğim.![]()