- Makaleler
- 7
Harbi 0.1 sürümluk bir guncelleme. Okuyacağım sonra ama şu ghosting ve HUD sorunları için ne yapmayı düşünüyor acaba LukeFz. Discord'da muhebbeti falan geçmiyor mu?
Merhaba, FSR'yi kullanmıyorum ama sürekli takip ediyorum. Eskiden RX 570 4 GB çok kullandım ve o zamanki deneyimimden dolayı sanki eski ekran kartı kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Şu an RX 6800 sistemi kullanıyorum ve gayet yetiyor. Ancak, FSR'yi takip etmek çok zevkli oluyor. Teknolojinin gelişimini izlemeyi seviyorum. Bu arada, bu modun ne zamana kadar sağlam hale geleceğini merak ediyorum.
Ben bunun herkese açık olmasını çok seviyorum. Herkes kullanabiliyor. Artık bir yandan iyi çalışması ekran kartının gücüne bakıyor ama sonuçta RTX 20, 30, 40 ve RX tarafı bu modları rahatlıkla kaldırıp oynatabilir. Fazla FPS almak oyun zevkini doğrudan etkiliyor. Ben şu an coğu oyunda 165FPS'den yukarı alıyorum. Monitörüm 165Hz olduğu için oyunlar inanılmaz akıcı ve zevk veriyor.
Hataları zamanla düzelir diye düşünüyorum. Resmi olarak oyunlara eklenecek zaten zamanla. FSR 3 FG'yi eklemesi resmi olarak daha uzun sürüyor.
@Herald Victorious
Önceden dediği bazı özellikleri eklemiş. Dev Prewiew
Son düzenleme: