Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu oyunlarda destek yok hocam. Dcs oyununda FSR veya DLSS teknolojisi var mı?
İkisi de var ancak bilmediğim bir nedenden ötürü açamıyorum.
Bu oyunlarda destek yok hocam. Dcs oyununda FSR veya DLSS teknolojisi var mı?
İkisi de var ancak bilmediğim bir nedenden ötürü açamıyorum.
Yazdım sunucuya. Modun bazı sürümlerinde Kaspersky virüs gösteriyor dedim. Attığınız fotoğrafı da attım. LukeFZ şunu dedi:O oyunlar çok eski hocam. Destek geleceğini düşünmüyorum açıkçası.
@Herald Victorious
Hocam, LukeFZ modları Kaspersky tarafında uyarı vermeye başlamış.
Ben sorun olabileceğini düşünmüyorum ama bir sorar mısın? Resim attım. Dosyaları siliyormuş uygulma.
NVIDIA para mı verdi ne yaptı.Çünkü Nukem modları da uyarı vermeye başlamış. Her şey beklenir bundan.
Eki Görüntüle 9520
Yazdım sunucuya. Modun bazı sürümlerinde Kaspersky virüs gösteriyor dedim. Attığınız fotoğrafı da attım. LukeFZ şunu dedi:
Eki Görüntüle 9527
Bunun nedenini soruyorum, sadece asi yükleme dosyası diyor. Ben nedenini sordum LukeFZ bey. Tabii her soruya cevap veremez ama cevap verirken de tam versin yani.
Bunun nedenini soruyorum, sadece asi yükleme dosyası diyor. Ben nedenini sordum LukeFZ bey. Tabii her soruya cevap veremez ama cevap verirken de tam versin yani.
Bende sorun olacağından değil de sormak için sordum. Ben antivirüs programı kullanmıyorum. Güvenmediğim sitelerden indirdiğim küçük dosyaları VirusTotal ile taratıyorum sadece.Ben yine bir sorun olacağını düşünmüyorum ama normalde bende de Kaspersky var. Bu modları ben hem bu uygulama ile hem VirusTotal ile taratıyordum sorun çıkmamıştı. Şimdi veri tabanı güncellenince uyarı hatta dosyaları bile siliyor.
Bende sorun olacağından değil de sormak için sordum. Ben antivirüs programı kullanmıyorum. Güvenmediğim sitelerden indirdiğim küçük dosyaları VirusTotal ile taratıyorum sadece.
Hocam benim vermiş olduğum dosyalarla ve RDR 2 Scripthook kurarak RDR 2'yi test ettiniz mi? Birtakım sorunlar var diyordunuz hala var mı onlar? Ben de test edecektim hala edemedim.
@Herald Victorious
Modların babası geldi açılın. Adam ilk videodan HUD kısmını fixlemiş. Ben dedim abicim bu adam yapar.
Hoş gelmiş.Bu adam yapar bu işi. Umarım DRM falan koymaz moda. Bir 5 dolar daha vermek istemiyorum. Videonun açıklamasına eski modlarıma FSR 3 yapıyorum demiş. Sadece bu oyunlarla kalmaz umarım.
Benim de 1 hafta sonra üyelik bitiyor. Modun 1.0 sürümünü alayım yeter bana.
Ondan sonra ya sızıntılardan faydalanırız ya da bedava olmasını bekleriz.
Siz benden sonra LukeFZ'nin modunu almayı planlıyordunuz. Eğer PureDark modu geliştirmeye devam ederse bunu alın. DRM koymuşsa ben de almak zorunda kalabilirim ama umarım kalmam![]()