Önemli olan iki şey var:
1-PureDark'ın bu modu hangi oyunlara getireceği. Sadece kendisinin DLSS 3 modu yaptığı oyunlarla sınırlı kalıp
kalmayacağı. Bir de oyunlara ne kadar hızlı şekilde ekleyeceği.
2-Geliştirdiği moda DRM koyup koymayacağı.

Bunlardan ikisi de gerçekleşmeyecekse mod alınmaz. Birisi gerçekleşirse alınabilir. İkisi de gerçekleşirse alınır. Göreceğiz bakalım.

Parayı yine TL olarak çekiyordur herhalde. @Herald Victorious hocam sizde TL olarak mı çekti?
Evet.

Önemli olan iki şey var:
1-PureDark'ın bu modu hangi oyunlara getireceği. Sadece kendisinin DLSS 3 modu yaptığı oyunlarla sınırlı kalıp
Kalmayacağı. Bir de oyunlara ne kadar hızlı şekilde ekleyeceği.
2-Geliştirdiği moda DRM koyup koymayacağı.

Bunlardan ikisi de gerçekleşmeyecekse mod alınmaz. Birisi gerçekleşirse alınabilir. İkisi de gerçekleşirse alınır. Göreceğiz bakalım.

Evet.

PureDark'ın sızan modlarında sadece "RAR" şifresi istiyordu. Yani pek koruma yapacağını sanmam.

Diğer türlü dediklerin çok doğru hocam. İşte ondan dolayı dedim değip değmeyeceği mod çıkınca ve oyunlara gelince göreceğiz. Yoksa ben 3 tane mod için 200 TL vermem.

PureDark'ın sızan modlarında sadece "RAR" şifresi istiyordu. Yani pek koruma yapacağını sanmam.

Diğer türlü dediklerin çok doğru hocam. İşte ondan dolayı dedim değip değmeyeceği mod çıkınca ve oyunlara gelince göreceğiz. Yoksa ben 3 tane mod için 200 TL vermem.
DRM yoksa iyi. Starfield moduna DRM koymuştu, hatta kırmışlardı onu da. DRM koymayacaksa birisi alır, bizimle paylaşır. Hepimiz kullanırız. Tabii DRM yoksa illaki sızar zaten mod.

Güzel oldu bu olay. LukeFZ de belki bu UI sorunlarını çözmek için iş başı yapar. Tabii her geçen gün PureDark daha fazla oyuna ekleyip alıp başını giderse LukeFZ'nin sözü geçmez artık. Belki o da geliştirir ve bedava yapar, bilemeyeceğim. Her türlü iyi oldu.

DRM yoksa iyi. Starfield moduna DRM koymuştu, hatta kırmışlardı onu da. DRM koymayacaksa birisi alır, bizimle paylaşır. Hepimiz kullanırız. Tabii DRM yoksa illaki sızar zaten mod.

Güzel oldu bu olay. LukeFZ de belki bu UI sorunlarını çözmek için iş başı yapar. Tabii her geçen gün PureDark daha fazla oyuna ekleyip alıp başını giderse LukeFZ'nin sözü geçmez artık. Belki o da geliştirir bilemeyeceğim. Her türlü iyi oldu.

Belli de olmaz şimdi. Modları tek tek çıkarttığına veya 3 tane oyun üstünde gösterdiğine göre yapması uzun ve zahmetli bir iş herhalde.

Tek tek üstünde çalışıyorsa o zaman koruma hayli hayli koyar. Bu modu alınabilir yapacak tek şey var. Ya kısa sürede çok oyuna gelecek ya da koruma olmayacak.

Koruma olduğunu anlayamayız herhalde modu almadığımız sürece. O yüzden modlar eğer çok oyunda çıkarsa alırız o kadar.

Sonrası belli olur zaten.

LukeFZ kaldırsın poposunu biraz. Rakip geldi.

@Herald Victorious

Bu oyun olamaz ya. Bu başka bir şey.

1705080465559.webp

Son düzenleme: