Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
@Algos Hocam RDR 2'de FG modu kullanılabiliyor mu artık? Eğer varsa nereden indirebilirim ve nasıl kurabilirim? Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Buradan modu indirin:
PureDark Red Dead Redemption 2 Upscaler-FSR3Build02-Hotfix1.rar
drive.google.com
Oyunun bulunduğu yere tüm dosyaları atmanız yeterli.
1- Oyun DX 12 şeklinde olmalı.
2- TripleBuffer ayarı ve V-Sync kapalı olmalı.
Modu etkinleştirmek için oyunun içinden FSR 2.0 ayarını Kalite olarak ayarlayın. Sonra "NumLock" tuşlarında bulunan 'yıldız' tuşuna basarak modu aktif edebilirsin.
Vay arkadaş. Az önce o kadar uğraştım uğraştım plague tale Requiem'e FSR 3 modu eklemeye ama başaramadım. Sonra da sildim. Bu konuyu bilseydim silmezdim...
Teşekkürler hocam. Dediğiniz ayarları yaptım, modu kurdum ve oyunu açtıktan sonra yıldıza bastım. FPS 55'den 35'e düştü. Ben normalde 55 FPS alıyordum zaten. Neden böyle oldu ki?Buradan modu indirin:
PureDark Red Dead Redemption 2 Upscaler-FSR3Build02-Hotfix1.rar
drive.google.com
Oyunun bulunduğu yere tüm dosyaları atmanız yeterli.
1- Oyun DX 12 şeklinde olmalı.
2- TripleBuffer ayarı ve V-Sync kapalı olmalı.
Modu etkinleştirmek için oyunun içinden FSR 2.0 ayarını Kalite olarak ayarlayın. Sonra "NumLock" tuşlarında bulunan 'yıldız' tuşuna basarak modu aktif edebilirsin.
- Makaleler
- 7
Teşekkürler hocam. Dediğiniz ayarları yaptım, modu kurdum ve oyunu açtıktan sonra yıldıza bastım. FPS 55'ten 35'e düştü. Ben normalde 55 FPS alıyordum zaten. Neden böyle oldu ki?
Oyununuz Vulkan'da mıydı? Yoksa DX 12 olarak mı seçiliydi. Modu yapmadan önce.
DX 12 hocam.Oyununuz Vulkan'da mıydı? Yoksa DX 12 olarak mı seçiliydi. Modu yapmadan önce.
- Makaleler
- 7
Anladım. PureDark modlarında sorun olduğunu duydum mod dağıldığından beri. Kendim The Last of Us oyununda deneyince oyunum birçok kez çöktü. Mod çalıştığında ise FPS yüksek olsa bile akıcı hissetmedim.
Yani mod sonuç olarak çalışmış ama modun kendisi tam kırılamadığı için. Çünkü halen daha PureDark modlarında koruma var. O yüzden modlar herhalde sağlıklı çalışmıyormuş.
LukeFZ modu ise oyun arayüzünde titreme gibi sorunlar yaratıyor.
Ek olarak mod kapalı iken oyunun ayarlarını düşürün. Sonra modu yeniden başlatın. Belki bu sorunu çözer. Çözmez ise beklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Mod çalışsa bile o akıcılığı almadıktan sonra önemi yok sonuçta.
Anladım. PureDark modlarında sorun olduğunu duydum mod dağıldığından beri. Kendim The Last of Us oyununda deneyince oyunum birçok kez çöktü. Mod çalıştığında ise FPS yüksek olsa bile akıcı hissetmedim.
Yani mod sonuç olarak çalışmış ama modun kendisi tam kırılamadığı için. Çünkü halen daha PureDark modlarında koruma var. O yüzden modlar herhalde sağlıklı çalışmıyormuş.
LukeFZ modu ise oyun arayüzünde titreme gibi sorunlar yaratıyor.
Ek olarak mod kapalı iken oyunun ayarlarını düşürün. Sonra modu yeniden başlatın. Belki bu sorunu çözer. Çözmez ise beklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Mod çalışsa bile o akıcılığı almadıktan sonra önemi yok sonuçta.
Anladım teşekkür ederim.@Lorien modda DRM koruması var. Bundan kaynaklı kırılması gerek. Tüm dosyaları kırılmamış olabileceği için akıcı hissedememe durumu var.