Evet forumdaki tüm rehberlere bakındım ama bir türlü çalışmıyor, ya ben beceremiyorum ya da çalışmıyor mu artık bilmiyorum. 2 mod yapımcısını da denedim ama nafile, yeni bir şey mi geldi de haberim yok? Rehberler hep 2 3 haftalık çünkü.

Bütün dosyaları oyunun dizinine sürükleyip. Reg dosyasını çalıştırın diyor. İlk yazımın son cümlesinde belirttiğim şekilde olması gerekiyor
Son cümlede öyle bir şey yazmıyor:
FSR2FSR3.asi
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
Winmm. İni

Bu dosyaları oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasöre kopyalayın ve oyunu çalıştırın. Artık DLSS sizde de aktif olacaktır.
Bahsettiğiniz dosyalar LukeFZ modu için geçerli. Attığım görsele iyi bakın.

Son cümlede öyle bir şey yazmıyor:

Bahsettiğiniz dosyalar LukeFZ modu için geçerli. Attığım görsele iyi bakın.
Aşağıda alıntıladığım gibi sadece RTX modlar için ne yapılması gerektiğini anlatmış arkadaş. Siz zaten o dosyaları klasör içine atmanız gerekiyor. Konu gereksiz uzamış ve ortada yanlış bilgi yok.
Grafik kartınızla uyumsuz modu çalıştırıyor olabilirsiniz.
Eğer RTX 2000 serisi veya 3000 serisi bir kart kullanıyorsanız DisableNvidiaSignatureChecks.reg dosyası ile dlss'i aktif edebilirsiniz.
RTX kartınız yok ve GTX veya AMD RX 500 serisi bir kart kullanıyorsanız mod dosyasınız .reg dosyası değildir.
Bu mod dosyaları LUKEFZ'nin discord kanalında bulunmaktadır.
GTX ve AMD RX 500 serisi için kullanılan mod dosyaları şu şekildedir:
FSR2FSR3.asi
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
winmm.ini

Bu dosyaları oyunun .exe dosyasının bulunduğu klasöre kopyalayın ve oyunu çalıştırın. Artık dlss sizde de aktif olacaktır.
RTX Modlar için reg dosyalarını çalıştırmanız gerekiyor.
AMD 500 serisi modlar için sadece dosyaları sürüklemeniz gerekiyor.

Bütün dosyaları oyunun dizinine sürükleyip .reg dosyasını çalıştırın diyor. İlk yazımın son cümlesinde belirttiğim şekilde olması gerekiyor

İlk mesajınızdan kendi anladığımı açıklayayım: Ekran kartı RTX ise sadece .reg dosyasını çalıştırmak yetiyor, değilse dosyaları kopyalamak gerekiyor.

Sanırım bundan dolayı bir kafa karışıklığı yaşanmış. Konudaki mesajlardan genel olarak anladığım doğru yöntem şu: Dosyalar her türlü kopyalanıyor, RTX ekran kartlarında ek olarak .reg dosyasını çalıştırmak gerekiyor.

Modlar basit gibi gözükse bile kişisel ya da eksik bilgiden dolayı kişi modu kuramıyor. Genelde modu kuranlarda bir sorun oluyor ama. Yanlış dosya atıyor veya 1 tane dosya eksik atıyor gibi.

Resmi olarak gelseydi de millet uğraşmasaydı böyle.