• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

FTTH altyapım var fakat en fazla 100 verebiliyorlar

Eskişehir'deyseniz müdürlüğe de gitseniz fayda etmez zaten. Rezalet çalışıyorlar, daha doğrusu çalışmıyorlar

Peki ben Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapsam bu bina girişindeki internet üzerinden verebilirler değil mi sorun olmaz yani? Hız olarak değişmeyeceğini biliyorum da en azından pingimde düşüş ve bazı sitelere erişim açısından daha kolaylık sağlayacağını düşündüğümden geçeceğim.

100 Mbps alabilirsiniz evet. TT aboneliğini kapattırmayın, TurkNet'e direkt başvuru yapın, hızlıca geçiş sağlanır.

Binanızda mdu sistem var yakın bir zamanda kalkacak Max 100 MB alırsınız kalkınca 1 GB destekli sistemler aktif olacak.

Binanızda mdu sistem var yakın bir zamanda kalkacak Max 100 MB alırsınız kalkınca 1 GB destekli sistemler aktif olacak.

Yakında kalkacağını nereden biliyorsunuz, sonuçta bu Türk Telekom'un insiyatifine kalmış ve insiyatiflerini herkes biliyor zaten ne kadar özensiz olduklarını. Bu binaya bu internetleri bağlayan teknik servisle de görüştüm bu internetle en fazla 100Mbps alacağımı ve 1000MBPS'lik sistem için müdürlüğe gitmem gerektiğini, gitsem de şu an çok zor olacağını söyledi. O bahsetmedi öyle bir şeyden, yakında değişeceğinden falan, merak ettiğimden soruyorum nereden biliyorsunuz diye.

Son düzenleme:
Türk Telekom planlı olarak bu sistemleri kaldırıp FTTH dönüşümü yapıyor. Bulunduğum ilde bu şekilde çalışmalar mevcut ama net süreyi kimse veremez sanırım. Kendilerinin bile nasıl bir sıra ile çalıştığını anlayamıyorum bazen
hali hazırda bu sistemde 100 Mbit üstünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…