2. Söyleyişim Sorun ONT cihazında değil. (senin gpon dediğin cihaz. Adı ONT'dir) Onda sıkıntı yok, Sorun santral tarafındaki OLT'de.
Yani; Sen Santral tarafında Nokia OLT'ye bağlı olduğun sürece isterse Huawei, Zte, Zyxel ONT verilsin, buffebloat olacaktır, değişen hiç bir şey olmayacak. Ayrıca her Nokia sahada bufferbloat sorunu da yok. (100mbit için)
2. söyleyişim sorun ONT cihazında değil. (senin GPON dediğin cihaz. Adı ONT'dir) onda sıkıntı yok, sorun santral tarafındaki Olt'de.
Yani; sen santral tarafında Nokia Olt'ye bağlı olduğun sürece isterse Huawei, ZTE, ZyXEL ONT verilsin, buffebloat olacaktır, değişen hiçbir şey olmayacak. Ayrıca her Nokia sahada bufferbloat sorunu da yok. (100Mbit için)
Güzel kardeşim, şaka mı yapıyorsun ciddi misin?
Anlamanda sıkıntı var senin, ciddiyim.
Bu saçma uslubuna da cevap vermiyorum daha haberin olsun. 4 defa söyledim 4. Anlamıyorsan, anlama. Sen diyorsun ki, Bufferbloat sıkıntısı olmasın istiyorum diyorsun, bende diyorum ki Sen Nokia OLT'ye bağlı olduğun sürece İSTEDİĞİN ONT'Yİ KULLAN, YİNE DE BUFFERBLOAT OLACAKTIR Kİ HER SAHADA BF SORUNU YOK.
Güzel kardeşim, şaka mı yapıyorsun ciddi misin?
Anlamanda sıkıntı var senin, ciddiyim.
Bu saçma uslubuna da cevap vermiyorum daha haberin olsun. 4 defa söyledim 4. anlamıyorsan, anlama. Sen diyorsun ki, bufferbloat sıkıntısı olmasın istiyorum diyorsun, bende diyorum ki sen Nokia Olt'ye bağlı olduğun sürece istediğin ONT'yi kullan, yine de bufferbloat olacaktır. Sorun ONT de değil!
Sen bilgisiz olduğun için anlamıyorsun. Huawei OLT kurarlarsa Huawei ONT verirler. Bazı durumlarda Farklı ONT veriyorlar ama nadir. Sana huawei ont verirler.
Sen bilgisiz olduğun için anlamıyorsun. Huawei olt kurarlarsa Huawei ONT verirler. Bazı durumlarda farklı ONT veriyorlar ama nadir. Sana Huawei ONT verirler.