8 8668 Deneyimli Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 598 Çözümler 6 Beğeniler 702 18 Ağustos 2024 #61 kocmuat dedi: Vermezlerse güzel kardeşim, vermezlerse? Adam dese ki la bu TurkNet'li buna Nokia verelim derseler? Genişletmek için tıkla... Huawei OLT'ye bağlı olduğun için Bufferbloat sorunu olmaz. İsterlerse nokia versinler sıkıntı olmaz. Yani anla artık: OLT huawei = iyi/sıkıntısız(hangi ont gelirse gelsin.) Nokia OLT = kötü bufferbloat var. (hangi ont gelir ise gelsin) .
kocmuat dedi: Vermezlerse güzel kardeşim, vermezlerse? Adam dese ki la bu TurkNet'li buna Nokia verelim derseler? Genişletmek için tıkla... Huawei OLT'ye bağlı olduğun için Bufferbloat sorunu olmaz. İsterlerse nokia versinler sıkıntı olmaz. Yani anla artık: OLT huawei = iyi/sıkıntısız(hangi ont gelirse gelsin.) Nokia OLT = kötü bufferbloat var. (hangi ont gelir ise gelsin) .
KS KS kocmuat Uzman Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Çözümler 2 Beğeniler 5 18 Ağustos 2024 #62 8668 dedi: Huawei Olt'ye bağlı olduğun için bufferbloat sorunu olmaz. İsterlerse Nokia versinler sıkıntı olmaz. Yani anla artık: Olt Huawei = iyi/sıkıntısız(hangi ONT gelirse gelsin.) Nokia olt = kötü bufferbloat var. (hangi ONT gelir ise gelsin). Genişletmek için tıkla... Ben evimde düz ONT görmek istiyorum belki üzerinde yamuk bir elips çizgisi görmek istemiyorum, tasarımsal sıkıntılarım mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
8668 dedi: Huawei Olt'ye bağlı olduğun için bufferbloat sorunu olmaz. İsterlerse Nokia versinler sıkıntı olmaz. Yani anla artık: Olt Huawei = iyi/sıkıntısız(hangi ONT gelirse gelsin.) Nokia olt = kötü bufferbloat var. (hangi ONT gelir ise gelsin). Genişletmek için tıkla... Ben evimde düz ONT görmek istiyorum belki üzerinde yamuk bir elips çizgisi görmek istemiyorum, tasarımsal sıkıntılarım mevcut.