Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. İkisi hakkında konuşursam çok uzun sürer :D Comnet'in Dark fiberi var fakat kullanılmaz. Sen benim dediklerimden birini seç, diğerlerine bulaşma. Sektörden biri olarak söylüyorum.

Şeyden dolayı sordum Netspeed 200 mgbit verirken diğerleri 1000 mgbit veriyor da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiradan dolayı öyle. İşletmeciler t. T'ye kira verir, verdiği kiraya göre hizmet sunar.

Sen diyorsun ki 1000'i boş ver 200 Netspeed'ten al mı diyorsun? Ben hiç anlamıyorum SSG, msg de yani hocam daha basite indirgeyip neden 1000 Mbps (Comnet, Millenicom) boş verip 200 Mbps almalıyım? Aradaki fiyat farkı da 100 TL?

Sen diyorsun ki 1000'i boş ver 200 Netspeed'ten al mı diyorsun? Ben hiç anlamıyorum SSG, msg de yani hocam daha basite indirgeyip neden 1000 Mbps (Comnet, Millenicom) boş verip 200 Mbps almalıyım? Aradaki fiyat farkı da 100 TL?
Ben biraz teknik anlatırım :D Comneti alma deme sebebim; Gereksiz yere hesabı kapatmaları (sinirlenir ve laf söylersen hesabını kapatırlar) Adamların dark fiberi var eyvallah ama son kullanıcıya karşı iyi değiller.

Milenicom; DPT'yi (Hizmet numarası)nı vermiyor. Yani; Başka bir iss geçmek istersen baya uğraşmak zorunda kalırsın. Gerek yok.

1000Mbps için; Netbone, Gigaspeed öneririm. (Netbone 1000mbps için fiyatı ayarlıyor şu anda gözükmeyebilir)

Ben biraz teknik anlatırım :D Comnet'i alma deme sebebim; gereksiz yere hesabı kapatmaları (sinirlenir ve laf söylersen hesabını kapatırlar) adamların Dark fiberi var eyvallah ama son kullanıcıya karşı iyi değiller.

Millenicom; Dpt'yi (hizmet numarası)nı vermiyor. Yani; başka bir ISS geçmek istersen bayağı uğraşmak zorunda kalırsın. Gerek yok.

1000MBPS için; netbone, gigaspeed öneririm. (netbone 1000MBPS için fiyatı ayarlıyor şu anda gözükmeyebilir)

Gereksiz yere hesap kapatma derken, tüketici haklarına giderim.

Millenicom için de şunu söyleyim, ben birinde iken değiştirmiyorum ve yaptıkları da yasal değil şikayetçi olup haklarında yasal işlem başltırım ve aynı şey Comnet içinde geçerli.

Gereksiz yere hesap kapatma derken, tüketici haklarına giderim.

Millenicom için de şunu söyleyim, ben birinde iken değiştirmiyorum ve yaptıkları da yasal değil şikayetçi olup haklarında yasal işlem başltırım ve aynı şey Comnet içinde geçerli.

Hiçbir işletmecinin umurunda değilsin. Özellike Comnet'in :D Datacenter 1.planda, siz son kullanıcılar karşı tavırları pek iyi değil. Yani; ben asla önermem, karar senin tabii ki.

Hiçbir işletmecinin umurunda değilsin. Özellike Comnet'in :D datacenter 1.planda, siz son kullanıcılar karşı tavırları pek iyi değil. Yani; ben asla önermem, karar senin tabii ki.

Okey anlıyorum da, tüketiciyi koruma kanunları var. Bende bayağı uğraşırım bu konularda. TT bana fiberi getirmiyordu en son 1 hafta boyunca beraber dükkan açıp, kapattık.

Okey anlıyorum da, tüketiciyi koruma kanunları var. Bende bayağı uğraşırım bu konularda. TT bana fiberi getirmiyordu en son 1 hafta boyunca beraber dükkan açıp, kapattık.
FTTH durumlar Santraldeki GPON kartlarda yapılan çoklamaya göre değişiyor. GPON kartlarda 1:128 çoklama yapılır. Her haneye yetmeyebiliyor (bazen) eğer OLT kartlarda modulasyon tp'si (upgrade) yaparlarsa yani; XGS/GPON Combo Kart 1:128,1:256 gibi çoklamalar, haneye göre dağılımı artıyor. Çünkü OLT, ONT'yi ring hattında besler. OLT'de yapılan çoklamalar önemlidir.

FTTH durumlar santraldeki GPON kartlarda yapılan çoklamaya göre değişiyor. GPON kartlarda 1:128 çoklama yapılır. Her haneye yetmeyebiliyor (bazen) eğer olt kartlarda modulasyon TP'si (upgrade) yaparlarsa yani; XGS/GPON combo kart 1:128,1:256 gibi çoklamalar, haneye göre dağılımı artıyor. Çünkü olt, ONT'yi ring hattında besler. Olt'de yapılan çoklamalar önemlidir.

Evet...

FTTH durumlar santraldeki GPON kartlarda yapılan çoklamaya göre değişiyor. GPON kartlarda 1:128 çoklama yapılır. Her haneye yetmeyebiliyor (bazen) eğer olt kartlarda modulasyon TP'si (upgrade) yaparlarsa yani; XGS/GPON combo kart 1:128,1:256 gibi çoklamalar, haneye göre dağılımı artıyor. Çünkü olt, ONT'yi ring hattında besler. Olt'de yapılan çoklamalar önemlidir.

Kanka basite indiremiyorsan, yardımcı başkası da olabilir, gerçekten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.