Merhabalar, klavyenin yazılımı üzerinde "Switches Settings" diye bir ayar var. Bu ayar ne işe yarıyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2543815
Evet bu kısmı diyorum, yani bu ayarın aktif olması için klavyenin switchlerini mi değiştirmem gerekiyor? Halihazırda gelen switchlerle kullanıp, Uranus veya Jade Gaming modunu seçip kalibre edersem bir şey değişiyor mu?
@siento, o switchlere göre daha yatkın ayar yapıyor diye düşünüyorum. Fazla bir olayı olmayabilir. Manyetik model oduğu için bu seçenklerden biri olmayabilir belki de.
@siento, o switchlere göre daha yatkın ayar yapıyor diye düşünüyorum. Fazla bir olayı olmayabilir. Manyetik model oduğu için bu seçenklerden biri olmayabilir belki de.
Bazen deniyorum mesela King falan yapıyorum tuşları, basım hissiyatı daha ağır gibi geliyor ama anlamadım. Psikolojik mi yoksa cidden bir olayı var mı bilmiyorum. Adam akıllı bir bilgi de bulamadım bu olay hakkında.
Tuşların basım hassasiyeti değil hocam bahsettiğim durum. Tuşlar direkt ağır gibi sanki. Gidip tuşu 0.50mm hassasiyete ayarlıyabilirim ama benim bahsettiğim durum o değil. Tuşa uyguladığım kuvvet ağır geliyor.