@SHERLOCKED, @desire doue, @Emir, @Mr. Falcon, @Xbox 360E, satıcıdan video istedim daha net anlaşılması için.

3.300 çok hocam, neden kendisi bakımı yapıp satmıyor o zaman? Bakım maliyetinden düşürüp 2.3K-2.5K fiyata almanız lazım o da gerçekten sağlamsa.
Şu anda ekran kartı piyasasında dediğiniz gibi bir şey olmuyor. Arızalı 1650S için 2.000tl istiyorlar. Temiz kutulu için 5.000 isteyen bile var. İşlemci ve GPU piyasası eskisi gibi değil.

@SHERLOCKED, @desire doue, @Emir, @Mr. Falcon, @Xbox 360E, satıcıdan video istedim daha net anlaşılması için.

Şu anda ekran kartı piyasasında dediğiniz gibi bir şey olmuyor. Arızalı 1650S için 2.000TL istiyorlar. Temiz kutulu için 5.000 isteyen bile var. İşlemci ve GPU piyasası eskisi gibi değil.

Biliyorum ama onların kötü olduğu gerçeği değiştirmiyor. Bunlara mazot zammı mı yapmışlar anlamadım, hiçbiri kartın ederi bile değil bu. Millet kafayı yedi zaten, pazarlıkla 3000 al geç, bu da senin kumarın olsun artık. Videoda fiziksel olarak bir kusur göremedim.

IMG_3848.webp

Bu fotoğrafı videodan aldım. Burada çizik gibi bir şeyler var ama tam anlayamadım ne olduklarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben düz GTX 1650'yi 2000 liraya sattım. Hem kusurlu ürün hem pahalı. Almayın bu fırsatçıdan.

@i5 7500F, hangi şehirdesiniz?
Kartın gerçekten tek sorunu o ise termal macun ile çözülür gibi geldi ama bilemedim. Tekirdağda yaşıyorum.

Tahminim zamanında mining yaptı veya başarısız bir termal bakım süreci yaşadı. Ama hiç sağlıklı durmuyor. Resmen güzel dursun diye soket kapaklarını da takmış, videoda çıkarıyor.
Kart fanları ve dış kozmetik olarak temiz duruyor, linkteki video iyice bulanıklaşmış. Attığım fotoğraftaki çizik gibi şeyler garip birde ısı meselesi.

Biliyorum ama onların kötü olduğu gerçeği değiştirmiyor. Bunlara mazot zammı mı yapmışlar anlamadım, hiçbiri kartın ederi bile değil bu. Millet kafayı yedi zaten, pazarlıkla 3000 al geç, bu da senin kumarın olsun artık. Videoda fiziksel olarak bir kusur göremedim.
2 ay önce böyle değildi bu piyasa keşke erken alsaydım. Yakın zamanda zam gelecek deniyor GPU fiyatlarına, o yüzden bir an önce almak istiyorum.

Kartın gerçekten tek sorunu o ise termal macun ile çözülür gibi geldi ama bilemedim. Tekirdağda yaşıyorum.

Kart fanları ve dış kozmetik olarak temiz duruyor, linkteki video iyice bulanıklaşmış. Attığım fotoğraftaki çizik gibi şeyler garip birde ısı meselesi.

2 ay önce böyle değildi bu piyasa keşke erken alsaydım. Yakın zamanda zam gelecek deniyor GPU fiyatlarına, o yüzden bir an önce almak istiyorum.
Siz yine de almayın bunu.

Hocam sizce hangisi mantıklı ? 1660 Superi satan arkadaşla daha önceden konuştum, al sat ile uğraşıyor sürekli ama fiyatlarından 1TL düşmüyor. En alttaki RX580 satan kişi soru cevap kısmında birine kaç tane kart lazım diye sormuş. Yüksek ihtimalle mining çıkması.
Evet en alttakine hiç bakmayın bile. Mining çok büyük ihtimal.

Ben olsam 1660 Super alırdım hocam.