Genesyss

Uzman
Selam dostlar, 5 gün önce Fevell Z1 SE sipariş ettim ama durum şu: Mouse takılmalar yapıyor. Kasanın üst USB 3.0 portuna taktım, aralarında en fazla 5 karış mesafe var ve herhangi bir engel yok ama mouse takılmalar yapıyor. Oyunda müşteri desteği aradım, cevap yok. Bize ulaşın kısmına yazdım, cevap yok. WhatsApp'tan yazdım, dönüş yok. Türk malı diye aldım ama bunlar üzüyor. Çözüm öneriniz var mı?

Selam dostlar, 5 gün önce fevell Z1 SE sipariş ettim ama durum şu: Mouse takılmalar yapıyor. Kasanın üst USB 3.0 portuna taktım, aralarında en fazla 5 karış mesafe var ve herhangi bir engel yok ama mouse takılmalar yapıyor. Oyunda müşteri desteği aradım, cevap yok. Bize ulaşın kısmına yazdım, cevap yok. WhatsApp'tan yazdım, dönüş yok. Türk malı diye aldım ama bunlar üzüyor. Çözüm öneriniz var mı?

Mouse pad kaynaklı oluyor. İncelemesini ben yaptım ilk bu farenin. Mouse pad değişip tekrar dene.

@Genesyss, Discord suncuularından ulaşmayı deneyin. Uzatıcı ile Dongle'ı farenin hemen yanına koyun bir de.

Fevell Z1 SE'de uzatıcı aparat yok.

Son düzenleme:
Selam dostlar, 5 gün önce Fevell Z1 SE sipariş ettim ama durum şu: Mouse takılmalar yapıyor. Kasanın üst USB 3.0 portuna taktım, aralarında en fazla 5 karış mesafe var ve herhangi bir engel yok ama mouse takılmalar yapıyor. Oyunda müşteri desteği aradım, cevap yok. Bize ulaşın kısmına yazdım, cevap yok. WhatsApp'tan yazdım, dönüş yok. Türk malı diye aldım ama bunlar üzüyor. Çözüm öneriniz var mı?

Mouse un şarjına baktınız mı?

DC sunucularında varım admin olmuyor genelde. WhatsApp'ta iş günü içerisinde cevap gelmesi lazım.

Son düzenleme:
Mouse un şarjına baktınız mı?

Aklıma geldi o Full şarjı ama aynı.

Konu sahibinde belki ekstradan vardır.

DC sunucularında genellikle yardımcı oluyorlar. Şansınızı orada deneyin bir de.

Mouse pad kaynaklı oluyor. İncelemesini ben yaptım ilk bu farenin. Mouse pad değişip tekrar dene.

Fevell Z1 SE'de uzatıcı aparat yok.

Dediğinizi yaptım hepsi uab 2 de mouse dahil pad değiştim sonuç aynı kasma var.

Son düzenleme: