Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Tartışmaların daha sağlıklı ilerlemesi için; Gereksiz yere kavga çıkaran, hakaret eden ya da holiganlık yapan üyeler, mevcut cezalara ek olarak belirli bir süre boyunca ilgili kategoriye yazı yazamama cezası da almalı.
Daha fazla öne çıktığı için futbol yazdım, diğer kategoriler de olabilir.
Forumda tartışmaya bile izin verilmiyor. Her türlü ayrılıkçı fikir direkt sansürleniyor ve cezalandırılıyor. Malum parti yönetiminden farkı yok. Herkes saygı çerçevesinde fikrini belirtebilir. Hakaret dışındakilere katılmıyorum.
Artıladım ama bu işin sonu kategorinin kapatılmasına kadar gider, ben söylemiş olayım. Konu Türkiye olunca fanatizm, holiganlık kaçınılmaz bir gerçek maalesef.
Forumda tartışmaya bile izin verilmiyor. Her türlü ayrılıkçı fikir direkt sansürleniyor ve cezalandırılıyor. Malum parti yönetiminden farkı yok. Herkes saygı çerçevesinde fikrini belirtebilir. Hakaret dışındakilere katılmıyorum.
Her yerde bir holiganlık veya fanatiklik var zaten. Bazı insanlar çıkıp "HöÖğ BöNöM TöKöM DöHö ÖğÖ VöRdÜ TöPaĞ" derse tabii ki o konu tartışmaya, sonra da kavgaya döner.
Futbol kategorisindeki kurallar daha katı olmalı. Bir çocuk, sırf diğerleri farklı bir takımı tutuyor diye annelerine küfür etti; bunu bizzat ben raporladım. Az önce, başka bir takımı tutuyorlar diye bazı kişilere “rezilsiniz” denildi; bunu da raporladım. Yani bu kişiler, farklı konularda da aynı davranışı tekrarlayacaktır.
Futbol kategorisindeki kurallar daha katı olmalı. Bir çocuk, sırf diğerleri farklı bir takımı tutuyor diye annelerine küfür etti; bunu bizzat ben raporladım. Az önce, başka bir takımı tutuyorlar diye bazı kişilere “rezilsiniz” denildi; bunu da raporladım. Yani bu kişiler, farklı konularda da aynı davranışı tekrarlayacaktır.