Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HayattYordu

Uzman
G HUB'u açmak istediğimde Logitech sembolü döngü halinde çalışmaya devam ediyor.

Programı Denetim Masası'ndan kaldırdıktan sonra appdata, programfiles, programdata klasörlerini de tamamen sildim ve programı kendi sitesinden indirerek temiz kurulum yaptım ama sonuç değişmedi.

Çözüm
Merhaba aynı durumdan müzdaribim. Şu sürümü yükleyerek sorunu çözebilirsin. Videoda ki link çalışmıyor ama ben yüklemiştim birazdan upload yapıp atıcağım.
Video linki:

Yalnız sürümü güncelleme yoksa yine döngüye girecektir.

1729687490020.webp

1729687501071.webp
Merhaba aynı durumdan müzdaribim. Şu sürümü yükleyerek sorunu çözebilirsin. Videoda ki link çalışmıyor ama ben yüklemiştim birazdan upload yapıp atıcağım.
Video linki:

1729687490020.webp

1729687501071.webp

Çözüm
Merhaba aynı durumdan müzdaribim. Şu sürümü yükleyerek sorunu çözebilirsin. Videoda ki link çalışmıyor ama ben yüklemiştim birazdan upload yapıp atacağım.
Video linki:

Eki Görüntüle 93012
Eki Görüntüle 93013

Bunu denedikten sonra geri dönüş yapacağım.

Yüksek ihtimal olacaktır benim de öyleydi en son bunu buldum çalıştı bulana kadar ciğerim soldu.

Attığın dosyada installer yok onu kendi sitesinden indirip daha sonra senin attığın yerden mi açacağım?

Yüksek ihtimal olacaktır benim de öyleydi en son bunu buldum çalıştı bulana kadar ciğerim soldu.

2024 Eylül ayındaki setupu indirdim ve sorunum çözüldü. Büyük ihtimalle güncel sürümde yazılımsal bir hata var. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Attığın dosyada installer yok onu kendi sitesinden indirip daha sonra senin attığın yerden mi açacağım?

2024 Eylül ayındaki setupu indirdim ve sorunum çözüldü. Büyük ihtimalle güncel sürümde yazılımsal bir hata var. Yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Sana direk hazır 2020 klasörünü atmıştım installer bende de yok. Ama bu da bir çözümdü sevindim.