Siyah versiyonunu almak istiyorum. En ucuzu da o zaten. Beyaz sararıyor. Pembeyi de beğenmiyorum. Acaba yakında yaklaşan bir indirim var mı Amazon Hepsiburada veya başka bir yerde? 5.900 TL bütçemi aşıyor. 4.500 TL civarına düşse alırım.
Detaylar
Kim cevapladı?4500 TL'ye o mouseden daha iyi bir mouse alırsın. Neden GPX 2?
Şeklinden dolayı (shape) özellikleri de zaten tatmin edici. 888 IPS 88g ivme 8KHz teknik desteği de güzel diyorlar. Bir sorun olduğunda birebir değiştirip gönderiyorlarmış, bunlar benim için yeterli. F/P bir şey aramıyorum.4500 TL'ye o mouseden daha iyi bir mouse alırsın. Neden gpx 2?
Son düzenleyen: Moderatör:
johan liebert
Becerikli
Şeklinden dolayı (shape) özellikleri de zaten tatmin edici 888 IPS 88g ivme 8KHz teknik desteği de güzel diyorlar bir sorun olduğunda birebir değiştirip gönderiyorlarmış bunlar benim için yeterli F/P bir şey aramıyorum.
8KHz kullanamayacaksın zaten F/P değil o fiyata gpx 2'den daha iyi fareler var.
G PRO Shape'ınde varsa atar mısın?8KHz kullanamayacaksın zaten F/P değil o fiyata gpx 2'den daha iyi fareler var.
Siyah versiyonunu almak istiyorum. En ucuzu da o zaten. Beyaz sararıyor. Pembeyi de beğenmiyorum. Acaba yakında yaklaşan bir indirim var mı Amazon Hepsiburada veya başka bir yerde? 5.900 TL bütçemi aşıyor. 4.500 TL civarına düşse alırım.
Ben kullanıyorum alma gereksiz pahalı. Özelliklerinin çok iyi olmasının hiçbir mantığı yok. O kadar yüksek teknolojisi olsa senin performansını ciddi şekilde arttırmayacak yani o kadar özelliği boşuna kullanmış gibi oluyorsun. Bugünün ortalama fareleri ile Pro seviyesi farelerin insan elinde ciddi bir farkı yok kalite sensin sende biter olay. Ayrıca onun shapesi gibi tonla fare var. Logitech artık en pahalı ekipman üreticilerinden biri. Verdiğin paranın yarısı sırf marka ismi var diye gidiyor. Eskiden kaliteli markalar yoktu mecbur Razer, Logitech, SteelSeries gibi markaları tercih etmek zorundaydık ama şimdi devir değişti herkes tatmin edici seviyede kaliteli ekipman üretiyor ve en az bu markalar kadar kaliteli. Diyeceksin sen niye aldın o zaman ben kulaklığı G733 almıştım almışken tüm ekipmanları aynı marka yapayım dedim klavye ve fareyide Logitech aldım. Gx Superlight 2'yi ben 6-7 ay önce 4800 küsüre Amazon'dan aldım yani senin dediğin gibi 4500TL fiyatına düşeceğini zannetmiyorum.
Ben kullanıyorum alma gereksiz pahalı. Özelliklerinin çok iyi olmasının hiçbir mantığı yok. O kadar yüksek teknolojisi olsa senin performansını ciddi şekilde arttırmayacak yani o kadar özelliği boşuna kullanmış gibi oluyorsun. Bugünün ortalama fareleri ile Pro seviyesi farelerin insan elinde ciddi bir farkı yok kalite sensin sende biter olay. Ayrıca onun shapesi gibi tonla fare var. Logitech artık en pahalı ekipman üreticilerinden biri. Verdiğin paranın yarısı sırf marka ismi var diye gidiyor. Eskiden kaliteli markalar yoktu mecbur Razer, Logitech, SteelSeries gibi markaları tercih etmek zorundaydık ama şimdi devir değişti herkes tatmin edici seviyede kaliteli ekipman üretiyor ve en az bu markalar kadar kaliteli. Diyeceksin sen niye aldın o zaman ben kulaklığı G733 almıştım almışken tüm ekipmanları aynı marka yapayım dedim klavye ve fareyide Logitech aldım. Gx Superlight 2'yi ben 6-7 ay önce 4800 küsure Amazon'dan aldım yani senin dediğin gibi 4500TL fiyatına düşeceğini zannetmiyorum.
Teşekkürler. ATK A9 modellerine bakıyordum shape olarak aynı diyorlar
johan liebert
Becerikli
https://wraithesports.com/products/...bnvizIcZpbBuC6x5CoXoR2&variant=49295238103233 Ultra versiyonu al derim donanım olarak G PRO X 2 bin önünde.