Superlight 2 veya viper v3 pro zaten direkt almak istediğim fareler ama birisi 5600 TL diğeri 8K civarında o yüzden bütçem yetse dahi almak istemiyorum. Bütçe konusunda 4.5K ya kadar çıkabilirim ama çıkmanın mantıklı olduğunu pek düşünemedim. Zaten ne alırsam alayım 1.5 yıl içerisinde bir takım sorunları olacak, garantiye verip tekrar 1 yıl kullanma imkanı var (en azından razer ve wraith ürünleri için bu durum geçerli logitech bilmiyorum)
Bugün teknosa mağazasına gittim ve şaşırdım, gidip fiyatı tekrar tekrar sorduttum valla 3K idi ve indirim yoktu. Mouse pad ile beraber satılıyordu ki hatta 3K ya vatan sitesinde de bir fiyat gördüm mousepad ile beraber aynısı.
Logitech G Pro X Superlight LightSpeed Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Cobra Pro ve Helios 2 Pro S arası kafamı karıştırıyor, shape olarak Razer Cobra daha mantıklı geliyor ama yine razer olduğu için scroll sorunu olacaktır diye düşünüyorum ve ek olarak da gelecekte kullanmak istersem 2K hz desteği mevcut değil. 2K - 4K HZ lerin gerekli olduğunu pek düşünmüyorum fakat yine de emin değilim, Razer Cobra Pro'yu araştıracağım.