i5 7500F

Becerikli
Merhaba,

Aktif olarak Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum. bu farede bir sorun var o yüzden ya iade edeceğim ya da değişim yapacağım.

Razer DeathAdder V3 ile Razer DeathAdder V3 Pro arasındaki fark nedir?

Amazon, Razer DeathAdder V3 başlığına 8K yazmış ama onu tam anlayamadım, bu 8K performansı kablolu mu veriyor kablosuz mu?

Aralarında 900-1.000 TL gibi bir fark var, v3'ün Amazon depo seçeneğide var onunla fark 2.000 TL'ye çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Aktif olarak Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum. bu farede bir sorun var o yüzden ya iade edeceğim ya da değişim yapacağım.

Razer DeathAdder V3 ile Razer DeathAdder V3 Pro arasındaki fark nedir?

Amazon, Razer DeathAdder V3 başlığına 8K yazmış ama onu tam anlayamadım, bu 8K performansı kablolu mu veriyor kablosuz mu?

Aralarında 900-1.000 TL gibi bir fark var, v3'ün Amazon depo seçeneğide var onunla fark 2.000 TL'ye çıkıyor.

Biraz bütçe çıkabilirseniz Razer olarak bu iyidir.

Bütçeyi arttırmak istemiyorum birde Viper tarzı farelerin yapısını hiç deneyimlemedim. Yıllardır DeathAdder tipindeki fareleri kullanıyorum.

Bilindik markalar en sorunlu ve kazık olanlar artık. O Çin üretimi fareler piyasanın en iyileri şu an.
Hepsi de eski günlerinde değiller. Ama siz bilirsiniz.
Önerileriniz ne olacaktır, araştırabilirim.
Başka forumda özellikle Wraith için satış sonrası için bir çok şikayet gördüm bir türlü emin olamıyorum. Benim setup ürünlerimin hepsi Razer, bir tek DA V3 Pro çok sorun yaşadım ama bilkomun satış sonrası gayet iyi mesela.

Öneriniz ne olur? Fason Çin üretimi fare almak istemiyorum. Mümkünse Razer veya bilindik markalar tercihimdir.

Çin üretimi fare almam diyorsanız diyebilecek çok bir şeyim yok zaten. Ben de Razer'ın 3 ürününü kullandım. 3'ü de sorun çıkardı sağ olsun. DeathAdder V3 prom vardı. Yan tuşu içine göçtü, garantiye verdim. Kullanıcı hatası dediler.
İlla bilindik marka alacağım diyorsanız Viper V3 Pro en iyi seçenek olması lazım. Onun da qc sorunları var sanırım. @michaelscofield hocam daha iyi bilir.

Yeni fark ettim, simetrik değil ergonomik seviyorsunuz sanırım. Wraith dışında satılan iyi mouselar da var. Onlara da bakabilirsiniz. @21312 yardımcı olur.

Çin üretimi fare almam diyorsanız diyebilecek çok bir şeyim yok zaten. Ben de Razer'ın 3 ürününü kullandım. 3'ü de sorun çıkardı sağ olsun. DeathAdder V3 prom vardı. Yan tuşu içine göçtü, garantiye verdim. Kullanıcı hatası dediler.
İlla bilindik marka alacağım diyorsanız Viper V3 Pro en iyi seçenek olması lazım. Onun da qc sorunları var sanırım. @michaelscofield hocam daha iyi bilir.
Çin markasından ne öneririsiniz? Bir denemek istiyorum belki önyargım yıkılır.

Wraith W1 diye bir fare var yeni çıkmış nasıldır?

Öneriniz ne olur? Fason Çin üretimi fare almak istemiyorum. Mümkünse Razer veya bilindik markalar tercihimdir.

İlla Razer olacaksa VV3 Pro alınabilir.

Çin markasından ne öneririsiniz? Bir denemek istiyorum belki önyargım yıkılır.

Wraith W1 diye bir fare var yeni çıkmış nasıldır?
BQ olarak Levitahan'a göre geride. RAWM Levitahan bakin derim.