@michaelscofield, hocam aklıma bir şey takıldı DA V3 Pro'da bir sorun yaşıyorum; mesela Valorant'ta tam karşıma bakıyorum bir anda karakter tam yukarı veya tam aşağı bakıyor. Bir de bugün bir noktada takılı kalır gibi bir şey oldu o garip bir olaydı.
Bunun sebebi mouspad veya toz olabilir mi? Çok toz olan bir bölgedeyim, mousepadi daha yeni temizlemiştim, bugün havalansın diye cam açtım her yeri toz oldu. Mousepadde yeni olunca ondanda şüphelendim, tozdan da şüpheleniyorum. Tabii yine en son ihtimal mouse kalıyor.
Benimki de asagi bakiyordu bi anda yine Razer sikintisi galiba.

Benimki de asagi bakiyordu bi anda yine Razer sikintisi galiba.
@Lucii, mouse de sebep olabilir, mouse pad de.
O zaman mousedan kaynaklı olabilir, eski DA V3 Pro yu Providyo servisine gönderdim garanti onay kağıdında sensör arızasısı yazıyordu.

Rawm etmez gibi de, Wraith eder gibi geliyor.

@michaelscofield, korktuğum başıma geldi snaırım Wraith ile uğrşamam gerekecek. Farenin scroolunu kaydırdığımda bazen tepki vermiyor, 15-20 saniye sonra normale dönüyor. Bu soruna Valorant oynarken denk geldim tam sorun olduğunda Alt+Tab yaptım Chrome da bir sayfa kaydırmayı denedim orada da tepki vermedi ama Valorant dışında daha hiç denk gelmedi.
Optic scrool da bu tarz sorunların olmaması gerekmez mi?

Son düzenleme: