VT3 geçerse yiyordur. Silikona bağlı o, VT3 geçmezse de bazı oyunlarda aralıklı Drop yapar. Ya da Crash verir. Yazın sıkıntı çıkartır özellikle, o vakit bu testlerin hepsini tekrardan yapacaksın. Aktif soğutma olayını çöz, 65K ve 360 sıkıntı çıkartır dediğim gibi. Yazın yine +200 sıkıntı olabilir, voltaj ihtiyacı artar.
Anladım hocam ısı durumlarına göre deneme yanılmayla hallederim o halde o kısmı, peki VSOC 1.25 kısmı daha düşürülebilir mi? Yoksa günlük kullanım için bu şekilde kalsın mı hocam

Anladım hocam ısı durumlarına göre deneme yanılmayla hallederim o halde o kısmı, peki VSOC 1.25 kısmı daha düşürülebilir mi? Yoksa günlük kullanım için bu şekilde kalsın mı hocam

Gear kapalı, 1-2-0 Nitro var. 1.25 kalması iyi olur, zararı olmaz. 1.2 sınır olabilir, çipin 6400 1:1 açamıyor. Golden IMC değil yani, 1.1 VSOC açamazsın şu anda. Nitro 1-2-0 yine agresif, Gear kapalı 1T. Böyle kalsın, ellemeyin.

Gear kapalı, 1-2-0 Nitro var. 1.25 kalması iyi olur, zararı olmaz. 1.2 sınır olabilir, çipin 6400 1:1 açamıyor. Golden IMC değil yani, 1.1 VSOC açamazsın şu anda. Nitro 1-2-0 yine agresif, Gear kapalı 1T. Böyle kalsın, ellemeyin.
Tamamdır hocam o halde böyle bıraktım direkt boş vakitte uzun testleri de yapacağım, tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık :temenni:

Hocam bir de ek olarak anakartla ilgili bir sorum olacaktı. Eldeki anakartı satıp aynı fiyata Asus Prime B850M-K almak ne kadar mantıklı olur benim senaryomda? Bu anakartın arka portları vs kullanışlı ama onun haricinde pek de bir albenisi yok sadece ucuz diye almıştım. Fakat baktığımda neredeyse satabileceğim fiyata kafa kafaya alabiliyorum sıfırını. Yorumunuzu merak ediyorum hocam @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:
Tamamdır hocam o halde böyle bıraktım direkt boş vakitte uzun testleri de yapacağım, tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim emeğinize sağlık :temenni:

Hocam bir de ek olarak anakartla ilgili bir sorum olacaktı. Eldeki anakartı satıp aynı fiyata ASUS Prime B850M-K almak ne kadar mantıklı olur benim senaryomda? Bu anakartın arka portları vs kullanışlı ama onun haricinde pek de bir albenisi yok sadece ucuz diye almıştım. Fakat baktığımda neredeyse satabileceğim fiyata kafa kafaya alabiliyorum sıfırını. Yorumunuzu merak ediyorum hocam @Ayhan Dönmez

Ben tRFC için belki düşünüyorum adam keyfi değiştirecek şahsen stabil ve sorunsuz ise devam et.

@Ayhan Dönmez hocam Gear kapalı MSI stabil olmaz kolay kolay nasıl oldu :D