@Ayhan Dönmez hocam, bios güncellemesinden sonra stabilite düşebilir mi? şuan beta olmayan son sürümdeyim ama ayar yaptığım biosta sanki oyun daha akıcıydı. Bir de ram ısısı da artmış gibi boşta 35-36 şuanda 32lerde geziyordu. Boştan kastım günlük kullanımda. 2306'daydım yani, şimdi 2402'deyim.

@Ayhan Dönmez hocam, bios güncellemesinden sonra stabilite düşebilir mi? şuan beta olmayan son sürümdeyim ama ayar yaptığım biosta sanki oyun daha akıcıydı. Bir de ram ısısı da artmış gibi boşta 35-36 şuanda 32lerde geziyordu. Boştan kastım günlük kullanımda. 2306'daydım yani, şimdi 2402'deyim.

Düşebilir, son BIOS'lar çok başarılı değil, Patch A özellikle. TCCDL sonrası işin rengi biraz değişti, hoşnut değilim. Safedisk ya işten kovdular ya da tatilde, uzun müddettir ses seda yok. ASUS onsuz bir hiç denebilir. Durgunluk var şu anda, yakın zamanda düzelmesi gerekli.

@Ayhan Dönmez hocam, diğer konu kirlenmesin diye kendi konumdan devam ediyorum. Son attığınız ayarlarla tm5 sorunsuz geçti.Hwinfo değerleri test bittiği an çekildi. TM5 yaparken pbo aktifti, +200 -20 5x scalar şeklinde.

@Ayhan Dönmez buradayız hocam

Dosya Ekleri

• dimm.webp
    dimm.webp
    296,4 KB · Görüntüleme: 6
  • iod.webp
    iod.webp
    307,4 KB · Görüntüleme: 8
  • a22.webp
    a22.webp
    401,6 KB · Görüntüleme: 10
  • b22.webp