Hocam ancak dönebildim 1 kere yanlış ayardan dolayı CMOS resetlemek zorunda kaldım ama dediğiniz tüm ayarları aynı şekilde yaptım. PBO da Auto ayarlı. Fakat 1 dakika geçtikten sonra 97 error geldi direkt.
Hocam ancak dönebildim 1 kere yanlış ayardan dolayı cmos resetlemek zorunda kaldım, ama dediğiniz tüm ayarları aynı şekilde yaptım. PBO da Auto ayarlı. Fakat 1 dakika geçtikten sonra 97 error geldi direkt
6400 CL28 açamıyor demek ki, @Ayhan Dönmez hocam 6000 CL26 deneyelim 1.55 VDD de. rrds rrdl faw üçlüsü 8-8-32 ye gevşetip, nitro 2-3-1 8x-8x e gevşetelim. 26-36-32-80-80 Primary ayarlayıp tRFC 390 yapalım, tWR 48 de kalsın. FCLK 2000 de deneme yapmak daha sağlıklı olabilir, tabi işin ustası sizsiniz
@Grey@MAH0A hocalarım bu saatte yardımcı oluyorsunuz gerçekten eksik olmayın sağ olun, @Ayhan Dönmez hocam hangi ayara geçelim sizce gdm kapalı olarak?
@Grey@MAH0A hocalarım bu saatte yardımcı oluyorsunuz gerçekten eksik olmayın sağ olun, @Ayhan Dönmez hocam hangi ayara geçelim sizce gdm kapalı olarak.
@Ayhan Dönmez hocam aktif değil galiba @MAH0A hocamın dediği ayarları deneyin isterseniz en kötü CMOS reset yaparsınız veya bekleyin ayhan hocam gelsin.
@Grey@MAH0A hocalarım bu saatte yardımcı oluyorsunuz gerçekten eksik olmayın sağ olun, @Ayhan Dönmez hocam hangi ayara geçelim sizce gdm kapalı olarak?