Bütçe
10.000 TL - 15.000 TL
Dişli sorunu da var diye biliyorum benim arkadaş 2 kere değiştirdi en sonunda kayma yapıyor diye sattı. :D

Dişli direksiyon setlerinde sürtünme çok oluyor. Sürtünme demekte aşınma demek haliyle. Zamanla tüm dişlilerde bu sorunlar oluyordur büyük ihtimalle.

Açıkçası hiç bir fikrim yok. 20.000'leri bile bulabilir bir de Ocak ayında vergiler zamlanacak malum.
Ses sorunu var mış G29'un, vazgeçtim ondan. Sahibinden gibi sitelerden sıfır olsa bile almak istemiyorum çünkü, Hepsiburada gibi sitelerden alınca alması ve iade etmesi falan daha kolay oluyor. Bütçem en fazla 30 olur, uzun ömürlüyse alabilirim ve kronik bir sorunu yoksa.

Ses sorunu var mış G29'un, vazgeçtim ondan. Sahibinden gibi sitelerden sıfır olsa bile almak istemiyorum çünkü, Hepsiburada gibi sitelerden alınca alması ve iade etmesi falan daha kolay oluyor. Bütçem en fazla 30 olur, uzun ömürlüyse alabilirim ve kronik bir sorunu yoksa.

30.000 TL içinde daha iyi direct drive direksiyon setleri de çıkıyor ancak onlara hakim değilim. Bilen birisi bakacaktır.