1589

Üstün
Makaleler
2
G435 kullanıcısıyım, Dongle ile bağlantısı kesildiğinden beridir Bluetooth 5.3 Dongle ile kullanıyordum.
Ara sıra Stereo seçince ses gelmiyordu ancak bu sefer Stereo ses kanalı komple ayarlardan bile gitti…

IMG_8667.webp

Direkt böyle bir seçenek bile yok ne yapmam gerekiyor?

Oyun oynuyordum, bir anda ses kesildi ve kulaklığın bağlantısı koptu.
Yeniden bağladığımda Stereo yoktu.

G435 kullanıcısıyım, dongle ile bağlantısı kesildiğinden beridir Bluetooth 5.3 dongle ile kullanıyordum.
Ara sıra stereo seçince ses gelmiyordu ancak bu sefer stereo ses kanalı komple ayarlardan bile gitti…

Eki Görüntüle 104097

Yeniden bağladığımda stereo yoktu.

Driverlarına güncelleme gelmiş olabilir ya da bozulmuş olabilir lütfen driverlarına bakar mısın Bluetooth.

Bluetooth driverı: için İndir UB500 | TP-Link Türkiye
G435 driver: Download - G435 Gaming Headset

Bu arada o Bluetooth'dan memnun musun? Bende değiştirmeyi düşünüyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlarına güncelleme gelmiş olabilir ya da bozulmuş olabilir lütfen driverlarına bakar mısın Bluetooth.

Bluetooth driverı: için İndir UB500 | TP-Link Türkiye
G435 driver: Download - G435 Gaming Headset

Bu arada o Bluetooth'dan memnun musun? Bende değiştirmeyi düşünüyorum da.
Bluetooth bazen uğraştırıyor arkadaşlarla sesli bir uygulama açınca oyunun sesi gidiyor falan Stereo’da ama bayağı bir uğraşarak düzeltmiştim.

Kulaklığı sıfırlayınca düzeldi bu konu.

G435 kullanıcısıyım, dongle ile bağlantısı kesildiğinden beridir Bluetooth 5.3 dongle ile kullanıyordum.
Ara sıra stereo seçince ses gelmiyordu ancak bu sefer stereo ses kanalı komple ayarlardan bile gitti…

Eki Görüntüle 104097

Yeniden bağladığımda stereo yoktu.

Bluetooth kulaklıkta aynı anda mikrofon da kullanılıyorsa sesi mono veriyor. Bluetooth teknolojisi böyle.

Bluetooth bazen uğraştırıyor arkadaşlarla sesli bir uygulama açınca oyunun sesi gidiyor falan Stereo'da ama bayağı bir uğraşarak düzeltmiştim.

Kulaklığı sıfırlayınca düzeldi bu konu.

Hayırlı olsun ama güncel driverlarını kurmanı öneririm hem Bluetooth hem de kulaklıgın attım lınklerini zaten.