Yer
United Kingdom

Bu fiyata mekanik klavye bulmak çok ilginç.

İndirimler:
Ayrıca SELAM100 kodu ile 100 TL indirim var.
Şu Selam100 kodu ne yapsam da bende çalışmıyor, anlam veremedim. Yine de oldukça ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata mekanik klavye bulmak çok ilginç.

İndirimler:
Ayrıca SELAM100 kodu ile 100 TL indirim var.
Sahte olduğunu düşünüyorum klavyenin. Mavi switch gibi gözüküyor olabilir ama büyük ihtimalle sadece mekanikmiş gibi gözüküp ses çıkarmasını sağlayan bir mekanizma ve altında membran var.

Sahte olduğunu düşünüyorum klavyenin. Mavi switch gibi gözüküyor olabilir ama büyük ihtimalle sadece mekanikmiş gibi gözüküp ses çıkarmasını sağlayan bir mekanizma ve altında membran var.
Dediğiniz şeyi ilk defa duydum, hiç dediğiniz gibi bir klavye ile karşılaştınız mi?

Dediğiniz şeyi ilk defa duydum, hiç dediğiniz gibi bir klavye ile karşılaştınız mi?
Bir tane Türk YouTube kanalı bir tane klavyenin içini açıp göstermişti. Mavi switch’deki mavi kısmı direkt normal bir tuş gibi koyup (membran kısımla temas ediyor basınca) ses çıkaran bir mekanizma ekleyerek mekanik gibi göstermişler.

Açıkçası, öyle bir sorun ile karşılaşırsanız iade imkanınız var. Bence yine de almaya değer. Risk, almak için vardır. En büyük risk, risk almamaktır.

1724685897747.webp

@1589 @EmirhanRadicus @BirForumcuKişi

Biri almış başka bir forumda, ürün hem hot swappable çıkmış hem de gerçekten mekanikmiş.

Son düzenleme: