Detaylar
Kim cevapladı?isaerenc
Başarılı
Bu gerçek bir durum. Gabe gerçekten 3.oyunu yapmama konusunda bir imza isim. Yine de inanıyorum ki bir gün Half-Life 3 gelecek.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Adam belki 3 rakamını uğursuz olarak görüyordur. O yüzden 3. oyunu çıkarttığında başarısız olucağından emin.Adamın tüm oyunlarının üçüncüsü yok, hatta sadece üçüncüsü yok.
Üşeniyor bence. Adam 2007 yapımı TF2'den bile milyonları kırıyor. Niye oyun yapsın ki?Adamın tüm oyunlarının üçüncüsü yok, hatta sadece üçüncüsü yok.
isaerenc
Başarılı
Bu arada bir bilgi daha veriyim söylentilere göre Gabe 2 yaşından sonra direk 4 yaşına geçmiş.
Koneko Toujou
Üstün
Adamın tüm oyunlarının üçüncüsü yok, hatta sadece üçüncüsü yok.
Saymayı bilmiyor çünkü. 3 için 2'den sonraki ya da 4'ten önceki sayı olarak bahsediyor.
yusufir
Yetkin
Benim düşüncem, 3 rakamı Gabe Newell'a uğursuzluk getiriyor olabilir. Tıpkı Japon'lar gibi. Japonya'da da 4 rakamı ölümü çağrıştırdığı için, haliyle bu rakam hiçbir yerde kullanılmazmış. Mesela apartmanların 4'üncü katı ya 3b olarak geçer, ya da İngilizce "Dört" anlamına gelen "F" kısaltması kullanılırmış.
Gabe newell üşengeç şişkonun tekidir ban yememek için dahasını söylemicem ne düzgün anti cheat getirtebiliyor ne dolandırıclara çözüm var adam parayı buldu yiyor içiyor.
Adamın tüm oyunlarının üçüncüsü yok, hatta sadece üçüncüsü yok.
Yapmıyor değiller. Steam üzerinde bir programda neler yaptıkları yazıyordu. Left 4 Dead 3 mesela uzun süre geliştirilmiş ama içlerine sinmemiş ve iptal edilmiş. Elbette bunda Source motorunun yeni versiyonununda etkisi var. Videoyu aşağıya bırakıyorum oradan bakabilirsiniz.
Video
Son 10 yılda Valve kısmında anlatılıyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-