Kapitalizmin vücut bulmuş hali resmen. Bu oyunları yapan Çinli şirketler doğunun EA'i gibi bir şey. Çok sıkıntı.

Kapitalizmin vücut bulmuş hali resmen. Bu oyunları yapan Çinli şirketler doğunun EA'i gibi bir şey. Çok sıkıntı.
Hepsi Çinli değil. Bazıları Koreli (örneğin NIKKE'nin yapımcısı Shift Up), bazıları Japon (örneğin Umamusume Pretty Derby'nin yapımcısı Cygames). Fakat dediğiniz doğru, doğunun EA'i olmuşlar.

Hepsi Çinli değil. Bazıları Kore'li (örneğin nıkke'nin yapımcısı Shift up), bazıları Japon (örneğin umamusume pretty Derby'nin yapımcısı cygames). Fakat dediğiniz doğru, doğunun EA'i olmuşlar.

Nikke ergenlerin veya bekar erkeklerin oynadığı bir oyun zaten berbat ayrıca çoğu gacha oyunu zevk almanızdan çok paranızı nasıl sömüreyim diye düşünür.

Nikke ergenlerin veya bekar erkeklerin oynadığı bir oyun zaten berbat ayrıca çoğu gacha oyunu zevk almanızdan çok paranızı nasıl sömüreyim diye düşünür.
İşin en garip yanı Shift Up aynı zamanda Stellar Blade'in de yapımcısı :D Stellar Blade ise tam oyun fiyatına satılan Souls-like ve Hack&Slash karışımı oyun ve çok seviliyor :D

İşin en garip yanı Shift up aynı zamanda stellar Blade'in de yapımcısı :D stellar Blade ise tam oyun fiyatına satılan souls-like ve hack&slash karışımı oyun ve çok seviliyor :D

Evet Stellar Blade belki oynanabilir, tabii ki de gooner kategorisine giriyor fakat oyunun modelleri gerçekten iyi yalan yok tabii kız arkadaşınız varsa ayrılığa sürebilir bilmiyorum yani doğru ayarlarda aşırı gerçekçi ve çok sapkın gözüküyor ana karakterimiz, modlama sunucusu var onun Discord'da moderatördüm fakat kavga ettim ayrıldım.

Onun dışında combat çöp demeyi unuttum.