Daha önce hiç Supplement ürünü almadım, Gainer almak istiyorum. Bulunduğum yerde supplement mağazası bulunuyor. Sitelerde indirim kodu kullanarak daha ucuza alınabileceğini gördüm fakat piyasada sahte tozlar dolaştığını okudum. Mağazadan mı almalıyım yoksa sitelerden mi? Hangi siteden almalıyım? Üründe geçerli bildiğiniz indirim kodu varsa söyler misiniz? Big joy big mass +gh factors 5000G almayı düşünüyorum 1000-1300TL bütçede.
Instagram'da influencerlar profillerinde kod paylaşıyor biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ama nasıl bir site istiyorsunuz? Supplementler.com güzeldir. Bir de yakınınızda hangi mağaza var? Decathlon mu yoksa Supplementler mağazası mı?
Sporcu gıdaları ve protein tozlarının yer aldığı sitemizden, amino asit ve yüksek proteinli gıdaları satın alabilirsiniz. Proteinler ile antrenmandan aldığınız sonucu arttırabilirsiniz. Türkiye'nin en hızlı büyüyen sporcu gıdası markası
Vitaminler, size en uygun vitamini satın almanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Vitamin ile her zaman dinç ve dinamik bir yapıya sahip olabilirsiniz.
Sporcu gıdaları ve protein tozlarının yer aldığı sitemizden, amino asit ve yüksek proteinli gıdaları satın alabilirsiniz. Proteinler ile antrenmandan aldığınız sonucu arttırabilirsiniz. Türkiye'nin en hızlı büyüyen sporcu gıdası markası
Vitaminler, size en uygun vitamini satın almanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Vitamin ile her zaman dinç ve dinamik bir yapıya sahip olabilirsiniz.
Instagram'da influencerlar profillerinde kod paylaşıyor biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ama nasıl bir site istiyorsunuz? Supplementler.com güzeldir. Bir de yakınınızda hangi mağaza var? Decathlon mu yoksa supplementler mağazası mı?
Decathlon bildiğim kadarıyla biraz daha pahalı. Supplementler ise daha iyidir. İster mağazadan ister web'den alın. Ama supplementler için piyasada çok fazla kod yok diye biliyorum. Biraz araştırma bile bulabilirsiniz.
Arkadaşıma 6-8 kg civarı gainer almıştık supplementler'den, kalori içeriği iyiydi. Temizdi yani ama kendisi o süreçte düzenli kullanmadı pek etkisi göremedi. Amacınız kilo almaksa fiyatı iyiyse supplementler seçebilirsiniz. Supplementlerin besin değerleri gayet güzel görünüyor.