Emzik

Başarılı
Daha önce hiç Supplement ürünü almadım, Gainer almak istiyorum. Bulunduğum yerde supplement mağazası bulunuyor. Sitelerde indirim kodu kullanarak daha ucuza alınabileceğini gördüm fakat piyasada sahte tozlar dolaştığını okudum. Mağazadan mı almalıyım yoksa sitelerden mi? Hangi siteden almalıyım? Üründe geçerli bildiğiniz indirim kodu varsa söyler misiniz? Big joy big mass +gh factors 5000G almayı düşünüyorum 1000-1300TL bütçede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da influencerlar profillerinde kod paylaşıyor biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ama nasıl bir site istiyorsunuz? Supplementler.com güzeldir. Bir de yakınınızda hangi mağaza var? Decathlon mu yoksa Supplementler mağazası mı?

Daha önce birçok defa gainer ve protein tozu, vitamin aldım. Bu siteler çok güvenilirdir.

Daha önce birçok defa gainer ve protein tozu, vitamin aldım. Bu siteler çok güvenilirdir.

Proteinocean satıcı değil üretici firma. Supplementler ve Vitaminler güzel sitedir, ayrıca kendi ürünleri de mevcut.

Proteinocean satıcı değil üretici firma. Supplementler ve vitaminler güzel sitedir, ayrıca kendi ürünleri de mevcut.

Hocam Hardline progainer almayı düşündüm fakat sonra supplementler Gainer'e bakınca daha fazla kalori içerdiğini gördüm. Hardline 5000G supplementler 3000G hangisini almalıyım?

Hocam Hardline progainer almayı düşündüm fakat sonra supplementler Gainer'e bakınca daha fazla kalori içerdiğini gördüm. Hardline 5000G supplementler 3000G hangisini almalıyım?
Arkadaşıma 6-8 kg civarı gainer almıştık supplementler'den, kalori içeriği iyiydi. Temizdi yani ama kendisi o süreçte düzenli kullanmadı pek etkisi göremedi. Amacınız kilo almaksa fiyatı iyiyse supplementler seçebilirsiniz. Supplementlerin besin değerleri gayet güzel görünüyor.