Merhaba,
Cuma akşamı gaming gecesi indiriminde bu kartı 36.999 TL fiyatından satın aldım. İnternette incelemeye dair hiçbir şey bulamadım. Bu marka hakkında bilgisi olan var mıdır? Sıcaklık konusunda iyi midir? Eğer 3-5 fazla ver daha iyi bir marka al diyorsanız iptal edeceğim.
Memnun musunuz? Deneyimleriniz olumlu mu?

Merhaba,
Cuma akşamı gaming gecesi indiriminde bu kartı 36.999 TL fiyatından satın aldım. İnternette incelemeye dair hiçbir şey bulamadım. Bu marka hakkında bilgisi olan var mıdır? Sıcaklık konusunda iyi midir? Eğer 3-5 fazla ver daha iyi bir marka al diyorsanız iptal edeceğim.

Ben de almayı düşünüyorum. Nasıl, kartı hala kullanıyor musun?

37K'ye RTX 5070 Ti kelepir olduğu için yenir.
Ama modelden beklentin ne olmalı, orası meçhul.
Phoenix'lerde 3 revizyon var.
V1: İri blok - Vapor Chamber yok.
V2: İri blok - Vapor Chamber var.
S: İnce blok - VC yok - En zayıf revizyon.
Tatlı bir undervolt dokunuşu ile adam olur. Gigabyte Windforce ve MSI Shadow'dan daha üstündür muhtemelen.

37k ya 5070 Ti kelepir olduğu için yenur.
Ama modelden beklentin ne olmalı orası meçhul.
V1: İri blok - Vapor chamber yok.
V2: İri blok - Vapor chamber var.
S: İnce blok - vc yok - en zayıf revizyon.
Tatlı bir undervolt dokunuşu ile adam olur. Gigabyte Windforce ve MSI Shadow'dan daha üstündür muhtemelen.

Tamamdır, kartın ekşi yönünde çoğu kişi ince olmasından bahsediyor ama o da soğurma performansı vs. 10 derece etkilese de çok fark etmez gibi. F/P olması biraz daha önemli.

Gainward: Gainward RTX 5070 Ti Phoenix-S / Colorful Battleax GeForce RTX 5070 Ti NB. İkisinden birini pakete ekleme imkanım var. Colorful daha güzel geliyor, daha heybetli ve kırmızı-siyah tasarım sade tasarıma göre daha hoş geldi. Kasa Lian Li Lancool 207.

Son düzenleme:
Gainward: Gainward RTX 5070 Ti Phoenix-S / Colorful Battleax GeForce RTX 5070 Ti NB. İkisinden birini pakete ekleme imkanım var. Colorful daha güzel geliyor, daha heybetli ve kırmızı-siyah tasarım sade tasarıma göre daha hoş geldi. Kasa Lian Li Lancool 207.
İncelemelerine bakmadım ama muhtemelen Colorful daha iyi. (Daha kalın.)
Bir de ne kadar fark istiyor? OEM'lerde bu tarz upgrade'ler çok para.