Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
temmuzhd
Uzman
Acelen yoksa bekle.An itibariyle fiyatı 38.999TL durumunda. Beklediğimden 1KTL pahalı. PNY'ye ekstra 3k verip peşin ödemek yerine bu daha mantıklı gibi geldi. Sizce?
temmuzhd
Uzman
Hayırlı olsun, gelince foto at.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, almaya karar verdim.
Tamamdır
Naçizane set up'ım. Meşgul olduğumdan gelir gelmez toplayamadım. Testlerde ve 500 modlu minecraft gibi ağır testlere tabi tuttum. İşlemci max 77c, ekran kartı max 66 gördü. Slim olmasına rağmen gayet memnunum. Tabii overclock ve undervoltlu hali bu.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
temmuzhd
Uzman
Muazzam olmuş.Tamamdır
Naçizane set up'ım. Meşgul olduğumdan gelir gelmez toplayamadım. Testlerde ve 500 modlu minecraft gibi ağır testlere tabi tuttum. İşlemci max 77c, ekran kartı max 66 gördü. Slim olmasına rağmen gayet memnunum. Tabii overclock ve undervoltlu hali bu.
LiteraryCrawL
Uzman
Tamamdır
Naçizane set Up'ım. Meşgul olduğumdan gelir gelmez toplayamadım. Testlerde ve 500 modlu Minecraft gibi ağır testlere tabii tuttum. İşlemci Max 77C, ekran kartı Max 66 gördü. Slim olmasına rağmen gayet memnunum. Tabii overclock ve undervoltlu hali bu.
FurMark'ta kaç derece görüyordu stock hali.
Furmark yapmadım ancak 3dmark'ta 68i geçmedi.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-