Gaming Gecesinde 40.000 TL altına düşerse almayı düşünüyorum. Sinerji'de PNY marka şuan 41.000 TL civarı ama taksit yapmıyor. Diğer taraftan Phoenix-S için çok kötü yorumlar okudum. Ne önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta 38'e düştü aynı fiyattan, bu hafta yine koymuşlar.
Gaming Gecesinde 40.000 TL altına düşerse almayı düşünüyorum. Sinerji'de PNY marka şuan 41.000 TL civarı ama taksit yapmıyor. Diğer taraftan Phoenix-S için çok kötü yorumlar okudum. Ne önerirsiniz?
Bendek S değil ama ben çok memnunum. Tavsiye ederim.
Saçma diğer modeller de aynı kalınlıkta aslında sitesine girip incelerseniz görürsünüz, kalın olanlarda etrafına koruyucu braket var sadece kalınlık ondan yoksa içi aynı.S modelleri daha ince oluyormuş dolayısıyla soğutması daha kötü oluyormuş deniyor.
S modelinin soğutma sistemi çok başarılı değil, Vapor Chamber yok deniliyor, o sebepten fazla ısınabilir ya da fan devirleri yüksek olabilir. Bu tarz kartlarda bu sorunu ekran kartı altına 2-3 fan atarak çözebilirsin ya da fan devirlerini artırırsın. Bu fiyata bu kadar oluyor yani. Alırsan termal problemli olduğu bilerek alman gerekli. @boteul
H6 FLOW kasasına sahibim, sistemi dizdim sadece GPU kaldı. H6 FLOW'un altında 140mm 2 tane fan bulunuyor. İş göreceğini düşünüyorum.S modelinin soğutma sistemi çok başarılı değil, Vapor Chamber yok deniliyor, o sebepten fazla ısınabilir ya da fan devirleri yüksek olabilir. Bu tarz kartlarda bu sorunu ekran kartı altına 2-3 fan atarak çözebilirsin ya da fan devirlerini artırırsın. Bu fiyata bu kadar oluyor yani. Alırsan termal problemli olduğu bilerek alman gerekli. @boteul
Kartı yakacağını sanmıyorum ya, 5 derece yüksek çalışsın hadi 10 diyelim. Zaten vapor chamber olanlar 50de geziyor benimki, 60 olsun ne oalcak ki.S modelinin soğutma sistemi çok başarılı değil, Vapor Chamber yok deniliyor, o sebepten fazla ısınabilir ya da fan devirleri yüksek olabilir. Bu tarz kartlarda bu sorunu ekran kartı altına 2-3 fan atarak çözebilirsin ya da fan devirlerini artırırsın. Bu fiyata bu kadar oluyor yani. Alırsan termal problemli olduğu bilerek alman gerekli. @boteul
Sıvı soğutmanız ve sisteminiz nedir genel olarak? Güzelmiş hocam. İçindeki oyuncaklar vs.Geçen hafta 38'e düştü aynı fiyattan, bu hafta yine koymuşlar.
Bendek S değil ama ben çok memnunum. Tavsiye ederim.
S modellerinin kronik bir sorunu olduğunu sanmıyorum.