Penaltıların hepsi doğruydu. Gol de doğruydu. O konuda hakemi eleştiren arkadaşlara söylüyorum, bir maçta 5 penaltı da olabilir ve hepsi doğru da olabilir. Hepsi yakın çekimler ve doğru açılarla ekrana yansıtıldı zaten.

Ha ama bir Galatasaraylı olarak şunu söyleyeyim, hakem Galatasaray'ın sertliğine izin verdi ve Antalyasporlu futbolcuları gereksiz kartlarla oyun içinde sindirdi. Bu maalesef bir gerçek.

Yine takımın gol atma beceriksizliği bitmek bilmeyen bir maçtı. Kaç gol fırsatı oldu ve bir yerden sonra sayamadım artık.

Bundan epey bir süre önce, Drogba'lı, Sneijder'li dönemden sonra futbol dediğin birileri milyonlar kazanırken fakirin strese girmesidir deyip futbolu takip etmeyi bırakmıştım. Taa ki Avrupa maçları beni heyecanlandırana kadar... Avrupa maçlarında çok heyecanlandık, gururlandık, bu vesileyle yeniden takip etmeye başladık ve benim hangi maç olursa olsun rengim sadece kırmızı beyazdır. Oradan elendik ligi takip edelim diyoruz yine başladı fakir stresimiz. Sahada büyük tiyatrolar oynanıyor ve bizler sadece izliyoruz. Maalesef 2 büyük takım dışında geri kalanlar tamamen saf dışı kaldı. Şampiyonluğu iki takımı da kollayarak bir şekilde 10 hafta sonraki derbi maçına kadar getirecekler ve yayın gelirlerinden parayı kıracaklar, bunu anlamış olduk. Boşuna izliyoruz valla. Heyecanım kaçmaya başlıyor yavaş yavaş.

Penaltıların hepsi doğruydu. Gol de doğruydu. O konuda hakemi eleştiren arkadaşlara söylüyorum, bir maçta 5 penaltı da olabilir ve hepsi doğru da olabilir. Hepsi yakın çekimler ve doğru açılarla ekrana yansıtıldı zaten.

Ha ama bir Galatasaray'lı olarak şunu söyleyeyim, hakem Galatasaray'ın sertliğine izin verdi ve antalyasporlu futbolcuları gereksiz kartlarla oyun içinde sindirdi. Bu maalesef bir gerçek.

İlk penaltıya doğru diyen ya kördür ya futboldan anlamıyordur ya da holigandır siz hangisisiniz.