Süper Kupanın Sahibi Kim Olur?

• Oy verenlerin toplamı
    44
  • Anket kapandı .
@WTC o sırada BAY:

1722698444341.webp

@Akif ne alakası var yazdığım ile? Futboldan 2 gram anlamıyorsun Akif. Tuttuğun takıma 50 puan fark mı attık yoksa sezonu kupasız mı bitirmesine mi sebep olduk? Acısı var acısı 🤣🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kafalardayız bakıyorum da :D Maçları izlemeden bu istatistikleri paylaşsan, okey izlememiş deriz. Ama izleyerek paylaşıyorsan istatistiğin pek önemli olmadığının farkına varman gerekirdi. Kör değilsindir sonuçta. Ferdi'yle beraber milli takımın en değerli oyuncusuydu. Bu adam ligde GS'yi taşıyan adamdı çoğu maçta.

En iyi oyuncular senin tuttuğun takımda galiba. Aşırı boş fanatizmlik peşindesin. Bunu yapmana gerek yok. Boşuna hakem algıları hele hiç yapma. Komik oluyor. 4 büyüklerin hepsi, en az FB olmak üzere doğrandığı maçlar oldu. Buna itiraz etmek arsızlıktır. Hala ne haram kupası bilmem nesi. Asıl bu konuda büyümesi gereken kişi sensin. Objektif ol biraz ki, söylediklerin kaale alınsın.

Ligin böyle b.ktan olmasının sebebi doğruya doğru, yanlışa yanlış dememekten geçiyor. Yabancı hakemler geldikten sonra FB dolu puan kaybetti. Ayranım dökülmesin bilmem nerem, bilmem ne. Elinden dondurması alınmış çocuklar gibi davranmayın. Ne istiyorsanız federasyon veriyor ama sonuç yine hüsran olunca öyle de böyle. Yok kardeşim öyle dünya. Geçeceksiniz o işi :)

Tuttuğun takımı da bilmiyorum bu arada. FB tutuyorsan diye yazdım son paragraftaki yorumu. En çok onlar ağladığı için.

Aynen 10 yıldır şampiyon yapıyorlar bizi. :D Gs’nin yıllardır ne pozisyonlarla şampiyonlukları aldığını görüyoruz sürekli. Fetöcülerin en büyük düşmanıyız çok şükür.

Aynen 10 yıldır şampiyon yapıyorlar bizi. :D Gs’nin yıllardır ne pozisyonlarla şampiyonlukları aldığını görüyoruz sürekli. Fetöcülerin en büyük düşmanıyız çok şükür.

Anelka'nın Konya'ya elle attığı gol gibi falan fıstık aynen.

Evet, o yüzden yönetim kurulunuzda en çok Fetö sizden çıktı ve Aziz Yıldırım sağolsun ki seçim öncesi güzel şeyler açıklamıştı değil mi ;)
10 yıldır destek alarak şampiyon olamamak rezillik. Bir de konuya bu yönden bak. Feto örgütü çökertildikten sonra FB niye şampiyon olamadı. Ona da bir göz at. Ondan önce demekki Fetö size gayet güzel yarıyormuş :) Trabzon Şükrü'de hakemler tarafından doğranırken, siz beleşe penaltılar alırken, nasıl kendi evinde puan kaybedipte şampiyonluktan olduğunuza falan bak yani. Nasıl dünyada en çok penaltı alan takım olabildiniz mesela. Güzel bir rekor. Anlatabildim mi? :)

Boşuna Feto cart curt diye ergen muhabbetlerine girişmeyeceğim. Sadece olaylara düzgün bak ve Ali Koç'un sizi ne duruma soktuğunu analiz et. Körü körüne desteklemeyin. Galatasaray başarılıysa, şampiyon olan başkanı bile kovabilecek vizyonda olduğundan ötürü bu. Ona göre taraftar olarak davranacaksınız. 5 yıldır bir halta yaramayan, boş konuşan ve ülkeyi kaosa sürükleyen başkanı seçimlerde bir daha seçmeyeceksiniz mesela.

Son düzenleme: