Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
TFF başkanını gelir gelmez yalayan ben değilim sizin taraftarlar. Icardinin U19’a karşı aldığı rekor da zort.
dddd
WTC 1
Yetkin
Aynenn biladerim. Kesinlikle öyle. Bütün dünya tüm kalbiyle sana katılıyor 
Dipnot: İcardi'yi çekememezlik yapmaya gerek yok. Ligde böyle bir star var diye izlemekten keyif al sadece. As takımınıza da Kadıköy'de ve Rams Park'ta güzel tarife uygulamıştı. Unutulmuş...
Dipnot: İcardi'yi çekememezlik yapmaya gerek yok. Ligde böyle bir star var diye izlemekten keyif al sadece. As takımınıza da Kadıköy'de ve Rams Park'ta güzel tarife uygulamıştı. Unutulmuş...
İzleyemiyoruz ki. Tek pozisyonu 2 metrelik ofsayt. Bahsettiğin olay Jesus sağ olsun hak etmiştik de son maçta 10 kişiye isabetli şut atamadınız. Zort. KFKDDKFLFÜ
WTC 1
Yetkin
Tek derdi Galatasaray'ı yenmek olan bir klüp olduğunuz için şampiyon olamazsınız tabii ki de arkadaşım. Bak bu ne kadar güzel bir ZORT mesela
Ayrıca 10 kişiyle Fener müthiş maç oynadı. Öyle kapanan takım uzun zamandır görmemiştim. Ben objektif adamım. Bunu baştan söyledim. Yani böyle laflarla bana gelemezsin. Ergen muhabbeti çünkü
Ayrıca 10 kişiyle Fener müthiş maç oynadı. Öyle kapanan takım uzun zamandır görmemiştim. Ben objektif adamım. Bunu baştan söyledim. Yani böyle laflarla bana gelemezsin. Ergen muhabbeti çünkü
Ha bu karaktersize de sizden başka sahip çıkmazdı, o yüzden vazgeçilmezsiniz onun için. Tek derdimiz sizi yenmek değil, şurada birkaç yıldır birkaç maç kazandınız. Bizim çocukluğumuzda en rahat maçlar gs maçlarıydı. Hakemler sağ olsun Türkiye’de işler değişirken avrupada köy takımlarından tam kadro üçer dörder yiyip geliyorsunuz. :d
WTC 1
Yetkin
Geçen sezon adını bile söyleyemediğimiz köy takımından 6 yediğiniz gibi mi?
Bu konularda benle dalaşamazsın. Cidden söylüyorum. Ne söylersen karşı cevabı var çünkü. Ömrüm futbolla geçti. Yaşımda forum ortalamasının çok üstünde. Bahsettiğin senelerin çok daha gerisini de bilirim
Bizim dörder üçer yediğimiz yerlere gittikten sonra laf söylemeye hakkınız var. Konferans gibi alanlarda 6 yiyeyerek laf söyleme hakkınız bulunmuyor. Rütbeler farklı. Seviyeler farklı. Bunun ayrımını yap önce
Konu da çok uzadı. Yeter bu kadar sohbet, muhabbet. Eğlenceliydi. Teşekkür ederim. Fazlası foruma zarar. 1-0 yenik olduğumuz maçı izlemeye geri dönüyorum. Bakalım ne olacak
(((
Konu da çok uzadı. Yeter bu kadar sohbet, muhabbet. Eğlenceliydi. Teşekkür ederim. Fazlası foruma zarar. 1-0 yenik olduğumuz maçı izlemeye geri dönüyorum. Bakalım ne olacak
Stopersiz çıktık güzellik. Takılmadık ve gruptan lider çıktık. Sen onu ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Prag’dan 4 yiyip eve dönmedik. 
Zort 2-0
Zort 2-0
WTC 1
Yetkin
Tatlım bizde de sağ bek yoktu. Hala olmadığı gibi 8 numara da yoktu. Sol bekte yoktu. Daha saymama gerek var mı?
Berkhan'ın yokluktan sol bek oynadığı maçı anlatıyorsun stopersiz çıktık diyerek. Böyle şey mi var yahu? 
Evet, bak ikinci golü yedik senin yüzünden. Sal beni de şimdi maçı döndüreyim. Sana yazmaktan konsantresi bozuluyor takımın. Hadi işine bak zortungen
Evet, bak ikinci golü yedik senin yüzünden. Sal beni de şimdi maçı döndüreyim. Sana yazmaktan konsantresi bozuluyor takımın. Hadi işine bak zortungen
Büyükekşi gitti. 45 maçtır kart görmeyen topçular kart gördü. Çok iyi hoca (!) okan orta saha çıkarıp kanat aldı ve üçüncüyü gördü. Lol.
Yeni konular
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-