S C O 5

Uzman
Makaleler
1
Bodo/Glimt, City'yi yendi ve City şu anda 7. sırada. Son maçını da Galatasaray ile oynayacak. Galatasaray maçında Pedro, 60–63. dakikada kırmızı kart görüp oyundan atıldığı için kadroda yer almayacak. Ancak bu durum bizim için çok büyük bir avantaj gibi görünse de işin aslı pek öyle değil.

City, play-off'lara kalmamak için bu maçı kazanmak zorunda; yani tamamen galibiyete oynayacaklar. Sahada Cherki, Haaland ve Phil Foden gibi isimler olacak. Asıl soru da zaten bu oyuncularla nasıl başa çıkılacağız.

Galatasaray'ın şu an Atlético Madrid maçını da düşünmesi gerekiyor. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Ben Beşiktaşlıyım ama sosyal medyada hâlâ Galatasaray–City maçı konuşuluyor; “5 atar”, “6 atar” gibi yorumlar yapılıyor. İnsanlar şunu anlamıyor: City gibi bir takım, play-off'a kalmamak için çok daha baskılı ve hücum ağırlıklı bir oyunla sahada olur.

Son düzenleme:
Bodo Glimt deplasmani diye bir gercek cikti futbolda 4 senedir. Adamlar iceride hem havanin etkisiyle hem de alisilmamis atmosferle muthis bir baski kuruyorlar. Bodo'nun sahasi suni çim diye biliyorum, takımların tökezlemesinin bir diğer sebebi de bu.

Ayrıca hayır, City maçı hala kolay bir maç değil. Hayvani bir pres gücü sağlayabilirse GS Rodri'nin yokluğunda, bir şeyler çıkabilir.

@pesimist34,
Ne yapıp ne edip bugünkü maçı kazanmamız lazım. Olasılıklar düşük olsa da başka çaremiz yok. Atlético Madrid şu anda 10. sırada; kazanırsa puanını 15’e çıkaracak. Diğer maçını ise Bodo/Glimt ile oynayacak.

Madrid’in hemen altında Liverpool var ve onların da 12 puanı bulunuyor.

@Quezzy,
Ben Beşiktaşlıyım; diğer bazı taraftarlar gibi “yenilsinler, beter olsunlar” demiyorum. Elbette Galatasaray’ın kazanmasını ben de isterim. Ancak şu bir gerçek ki City, Liverpool gibi değil; çok daha baskılı, daha kontrollü ve planlı oynayan bir takım

Madrid mağlubiyetinin ardından, Karagümrük deplasmanında galibiyet, City ile berabere kalacağımız bir senaryo bekliyorum.

Bodo/Glimt, City'yi yendi ve City şu anda 7. sırada. Son maçını da Galatasaray ile oynayacak. Galatasaray maçında pedro, 60–63. dakikada kırmızı kart görüp oyundan atıldığı için kadroda yer almayacak. Ancak bu durum bizim için çok büyük bir avantaj gibi görünse de işin aslı pek öyle değil.

City, play-off'lara kalmamak için bu maçı kazanmak zorunda; yani tamamen galibiyete oynayacaklar. Sahada cherki, haaland ve phil foden gibi isimler olacak. Asıl soru da zaten bu oyuncularla nasıl başa çıkılacağız.

Galatasaray'ın şu an atlético madrid maçını da düşünmesi gerekiyor. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Ben beşiktaşlıyım ama sosyal medyada hâlâ galatasaray–city maçı konuşuluyor; “5 atar”, “6 atar” gibi yorumlar yapılıyor. İnsanlar şunu anlamıyor: City gibi bir takım, play-off'a kalmamak için çok daha baskılı ve hücum ağırlıklı bir oyunla sahada olur.

En sonki beraberlikten sonra Galatasaray'dan pek ümidim yok. Ama bugünkü atletico madrid maçı da önemli bir role sahip.( beşiktaşlıyım)