- Makaleler
- 6
Konu basligi Galatasaray'in bir talebi reddettigini soyluyor, X'teki paylasimda ise Galatasaray'in talebinin Roma tarafindan reddedildigi belirtiliyor.
Kaynağı değiştirdim. Saçma sapan başlık atmışlar.Konu basligi Galatasaray'in bir talebi reddettigini soyluyor, X'teki paylasimda ise Galatasaray'in talebinin Roma tarafindan reddedildigi belirtiliyor.
Yani Galatasaray mı istemiş?
Galatasaray reddetmiş. Fakat eski kaynağa göre ''Roma reddetmiş'' şeklinde anlaşılıyordu.
Anladım. Peki o zaman neden Galatasaray'a helal olsun demiyoruz?Galatasaray reddetmiş. Fakat eski kaynağa göre ''Roma reddetmiş'' şeklinde anlaşılıyordu.
Sezon boyu tüm topları içeri alan kaleci, sadece bir kritik kurtarış yaptı diye sen tebrik edip onu göğe çıkartır mıydın?Anladım. Peki o zaman neden Galatasaray'a helal olsun demiyoruz?
Haklısın. Ama bilmiyorum Türklerin birbirine destek çıkması hoşuma gidiyor.Sezon boyu tüm topları içeri alan kaleci, sadece bir kritik kurtarış yaptı diye sen tebrik edip onu göğe çıkartır mıydın?
Benimde hoşuma gidiyor ki öyle olmalı zaten Fakat yapılanları da göz ardı edemiyor insan.Haklısın. Ama bilmiyorum Türklerin birbirine destek çıkması hoşuma gidiyor.
Yani, haklısın çok şey yaptılar.Benimde hoşuma gidiyor ki öyle olmalı zaten Fakat yapılanları da göz ardı edemiyor insan.
Barcelona Feyenoord'a 5 atmış ben Galatasaray maçını düşünüyorum. Acaba ne olacak?Umarım yanılıyorumdur ama Rangers'a hakem yüzüne elendiğimiz maçtaki tavırları beni haklı çıkartıyor. Allah'ın adaleti şaşmaz, daha zor rakiplerle karşılaşacaklar.