Çok kolay bir şekilde Galatasaray kazanır. Her sene ilk maç Galatasaray'ın sahasında oluyor ve kazanıyoruz bu sene de aynı olacaktır.

Çok kolay mı bence bu düşünceden çıkmanı tavsiye ederim çok kolay bir maç olacağını asla düşünmüyorum. GS yenebilir elbette fakat çok kolay yener gibi tabirler bana komik geliyor. Bir çiçekle de yaz gelmeyeceğini hatırlatırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kolay mı bence bu düşünceden çıkmanı tavsiye ederim çok kolay bir maç olacağını asla düşünmüyorum. GS yenebilir elbette fakat çok kolay yener gibi tabirler bana komik geliyor. Bir çiçekle de yaz gelmeyeceğini hatırlatırım.
Beşiktaş ve Galatasaray'ın aktif form durumuna bakarsak maçı çok kolay kazanması lazım ama bu derbi belli olmaz.

Liverpool’a karşı oynananın yarısı oynansa yeter artar. Beşiktaş’a karşı rehavete kapılmadıkça kolay bir maç. Kocaeli maçına göre değerlendirmiyorsun umarım hocam.

Liverpool'a karşı oynananın yarısı oynansa yeter artar. Beşiktaş'a karşı rehavete kapılmadıkça kolay bir maç. Kocaeli maçına göre değerlendirmiyorsun umarım hocam.

Ona katılıyorum fakat sen Liverpool temposunda GS'nin 90 dakika boyunca Beşiktaş'a böyle bir oyun oynayacağını düşünmüyorsundur diye düşünüyorum. Bu ligde derbi maçının böyle bir tempoda 90 dakika oynaması çok olası olduğunu düşünmüyorum. Fakat daha azıyla bile BJK yenebilir yenemez diye bir lafım yok, çok kolay yener derbilerde doğru bir tabir değil. Bizim ligimizde derbilerde hiçbir şey belli olmaz. Geçen sene çok daha kötü BJK bir maçta olsa yenemedi, her şey kağıt üstünde olmuyor.